Kjøkkenredskaper henger på en vegg i årets farge 2019 - grønn

Årets Farge 2019

Grønt har en deilig ro over seg, noe vi trenger i en hektisk hverdag. Grønt signaliserer liv, positivitet, håp og forventning.

Kanskje vil det å invitere naturen inn i form av farger, planter og tekstiler, bidra til en sterkere tilknytning til økosystemet og en grønnere livsstil? Fargekartet er delt inn i flere fargestiler, fra det stille og rolige til det vågale og fantasifulle. Vi tar et steg tilbake til det naturlige, for det grønne er virkelig en behagelig farge å omgi seg med - akkurat som naturen.

Sølvgrønn FR1460

I en verden der teknologien styrer store deler av døgnet, er det godt å komme tilbake til naturen. Sølvgrønn finner vi igjen i fjellets myrbusker om høsten og i sarte nye skudd om våren. Sølvgrønn handler om å trekke seg tilbake, om å få ro. Lik en dis som omslutter oss, og hjelper oss å lande.
årets farge 2019 sølvgrønn

Ismynte FR1468

En frisk grønnfarge som er inspirert av frost på ny utsprungne blader.
årets farge 2019 grønn

Tropisk Grønn

Vi leker med det eksotiske – med palmer, farger og flora fra sydlige breddegrader. Resultatet kan bli dekadent, klassisk eller helle mer mot det vågale og fantasifulle. Alt avhengig av hvilke detaljer du velger. Kombiner grønne farger med frodige mønster, palmer og detaljer i sort-hvitt.
årets farge 2019 grønn gang

Smakfull Grønn

Denne stilen oser av kos, hygge og harmoni. Grønnfargene har et hint av sort i seg. Ønsker man å friske litt opp, blir det lekkert med innslag av syrlige farger i pynt og tekstiler. Her er det trivelig, avslappende og behagelig å være og stilen er smakfull med tidløse innredningdetaljer.
årets farge 2019 grønn

Smaragd Grønn

Perlen i paletten og en av naturens viktigste grønnfarger – Beatle FR1461 er tropisk leken og egner seg godt til color-blocking og store mønster. Dette er en ung og sprek farge, men den er like lekker i et klassisk miljø som i et ungt og trendy hjem.
årets farge 2019 grønn