Aftentur stuerom

Aftentur

Skap en behagelig og delikat atmosfære med en diskre lillatone. Aftentur FR1365 oppleves lun og passer i flere ulike rom i hjemmet.

Elegant spisestue

Med Aftentur FR1365 vil du oppleve at fargen forandrer seg i takt med lyset. Den kan se både mørk og lys ut i det naturlige lyset igjennom dagen. Skap en innbydende og sosial spisesone med dempet lillatoner, kombinert med mørke detaljer som her med gulvlist malt i Heksetimen FR1134. Denne elegante spisestuen blir balansert med gulv lyst tre, interiør i sort og mørke treelementer. 

Aftentur spisestue

Detaljer i sort

Kombiner gjerne Aftentur FR1365 med moderne og elegante detaljer i sort og keramikk. Den delikate lillanyansen kler godt en mørk kontrast på møbler, interiør eller på vegg.

Heksetimen FR1134 er en dramatisk, mørk nyanse som oppfattes nesten sort. Sammen med lysere nyanser gir den et moderne, men røffere og elegant utrykk.

Spisestue Aftentur

Rolig soverom

Skap et mykt og lett soverom med beige toner sammen med mørkere lilla nyanser. Kakhi FR1426 er en blanding mellom grønt og beige, som er enkel å kombinere med andre farger. Syns du det kan bli for mørkt eller for mye lilla med Aftentur FR1365 i hele rommet, er det et godt valg å kombinere denne fargenyansen med lysere beige toner for et lunere og mykere resultat.

Messinghåndtak fra Lovehandles. Gardiner fra Pagunette. Taklampe og pute fra Light & Living.

Aftentur soverom

Farger i balanse

Når farger fra samme fargeskala blandes, blir resultatet rolig, selv med mønster. Her kombinert med vinylgulvet Cordoba Cream i et orientalsk inspirert mønster. 

Resultatet blir balansert, og perfekt som bakteppe til sterkere farger, mønstre eller for å fremheve et møbel. På dette soverommet ønsket vi å fremheve det flotte klesskapet malt i Aftentur FR1365.  

Aftentur soverom

Skap en helhet

Lag moodboard til ditt hjem. Et moodboard gir et visuelt uttrykk av helheten i rommet, og det kan være nyttig for å få et overblikk på hva som lar seg fint kombinere. Får du lyst til å kjøpe noe nytt, ser du med en gang om fargen eller gjenstanden passer inn hos deg eller ikke. 

Tips! Få hjelp og råd av en interiørkonsulent - på video eller hjemmebesøk. Her får du ditt eget moodboard med tips, fargepalett og informasjon du trenger til oppussingen.

Aftentur FR1365 står flott i kombinasjon med naturelementer i tre og stråtapet. Legg til detaljer som messing og friske blomster til interiøret for et spennende utrykk.

Aftentur moodboard

Ton-i-ton med lilla

Innreder du et rom med ton-i-ton, så får rommet et sofistikert uttrykk og en rolig atmosfære det er godt å være i. Resultatet blir best om man benytter hele spekteret av fargen, fra det helt mørke til det lyseste lyse, så skaper du en nydelig helhet og gir rommet dybde.

Aftentur soverom

Malingen vil påvirke fargen

Det kan være spennende å leke med forskjellige glansgrader på malingen, hvor glans på malingen vil påvirke fargen. Med en blank maling vil fargen oppleves som litt dypere og mørkere, enn med en mattere maling. 

Prøv vår Baronesse Silke for et silkematt og skjoldfri resultat.

Liftgardin Diva Home fra Pagunette. Seng og sengeteppe fra Light & Living.

Soverom Aftentur