Ekvator jordfarge stue

Ekvator

Fargen Ekvator er en varm og frodig jordfarge med mye glød. Perfekt for å skape lune , innbydende og sosiale rom. Her kan du se hvordan du kombinerer jordfarger i en fargepalett.

Ekvator FR2161

Denne sterke oransje fargen er mettet av varme og glede. Dette er inspirasjonen bak den vakre fargen Ekvator FR2161.

En varm og innbydende farge, perfekt til baderommet. Skap et baderom for rolig velvære. Med fargen Ekvator FR2161 kombinert med et hint av lilla på tekstiler, et gulv inspirert av marokkanske fliser, bambus, mørkt tre og jute, får du et hint av det orientalske. Med baderomsmaling kan du male veggene på badet i din drømmefarge.

Ekvator bad

Varme farger til stue

Ønsker du naturlige jordfarger som bringer varme til rommet, er Ekvator FR2161 en perfekt farge. Denne stuen oppleves som varm og sosial med glødende farger og myke tekstiler.

Syns du Ekvator FR2161 blir for intens for alle vegger i et rom, kan du velge deg en vegg med denne fargen og dempe inntrykket i en kombinasjon med Elvesand FR1940 og Naturlig Hvit FR1941. Velg trendy lyse møbler og interiørdetaljer i svart, og uttrykket blir ungt og moderne.

Ekvator stue

Glødene interiør

Ta igjen fargen på veggen på interiørdetaljer, og du vil oppleve en bedre helhet i rommet. For å gjøre inntrykket mer spennende kan du tilføre flere nyanser av jordfarger på ulike elementer. Her har vi stylet stuen med små doser av okergule nyanser sammen med messing, som blir et glødende blikkfang. 

Ekvator stue

Ekvator moodboard

Lag moodboard til ditt hjem. Et moodboard gir et visuelt uttrykk av helheten i rommet, og kan være nyttig for å få et overblikk på hva som lar seg kombinere. Ønsker du å kjøpe noe nytt, ser du med en gang om fargen passer inn hos deg eller ikke.

Tips! Få hjelp og råd av en interiørkonsulent - på video eller hjemmebesøk. Her får du ditt eget moodboard med tips, fargepalett og informasjon du trenger til oppussingen.

Ekvator FR2161 står flott i kombinasjon med gulv og naturelementer i mørkere tre. Legg til detaljer som messing, jute, kurver og grønne planter. Legg elementene sammen for å se om helheten blir riktig for deg. 

Ekvator moodborad