Tekstiler puter

Interiør og tekstiler

Hvilke farger skal du velge på interiøret og tekstilene? Moderne og lyst, eller lunt og koselig? Vi gir deg tips til hvordan du kan kombinere farger på veggen med interiøret i hjemmet ditt.

Lune farger

Grønnfargen Olivenrot lener seg mot gult i fargesirkelen og fremstår derfor som en varm farge. Soverommet er innredet med varme bruntoner i velur på interiøret som balanseres godt sammen med veggfargen. Ønsker du å mikse det litt kan du velge en enkel pute med mønster som setter prikken på verket.
Grønt soverom

Ton-i-ton

I dette rommet har vi brukt hovedfargen Jute som utgangspunkt for tekstiler og interiør. Det å bruke ton-i-ton farger i hele rommet er en trygg fremgangsmåte for å matche og lage en rød tråd i rommet. Bruk ulike nyanser av den fargen du velger på veggen og dra den ut på interiørartiklene i rommet. Interiør: Gulvlampe, sorte vaser, gult teppe og puff fra Light&Living. Puter og sengeteppe fra Pagunette.

Interirør farger gul

Puter

Puter er den enkleste måten å endre fargene og stemningen i interiøret. I dette rommet har vi kombinert varme toner i forskjellige nyanser sammen. Putene er fra Pagunette og benkputen er sydd av Linnen stonewash col 11 fra Pagunette. Gardiner: PT, Lottie Auburn , Hvit trepersienne: Luxaflex.
Tekstiler sandfarger

Hotellstilen

Rydd bort nips, småmøbler, hauger med bøker etc. Hotellstilen er minimalistisk. Gå for en høy seng med en sengegavl i stoff. Gjør plass til nattbord med nattbordslamper, på hver side av sengen. Lange gardiner gir et lunt og eksklusivt preg, og vegg-til-vegg-teppe gjør det deilig for føttene på om morgenen. Store puter og et fint sengeteppe setter stemningen. Sengetøy i rett farge og design gir et rent og delikat uttrykk. En flott lenestol hører med – om du har plass!
Hotellstil

Mørke farger

Denne lekre og sofistikerte fargen Dempet sort trekker frem detaljen i interiøret. Det kan ofte være fint med kobber eller gulldetaljer på interiøret mot den mørk veggfarge. Vi har også dratt frem en kontrastfarge i stolen som gjør den til et midtpunkt i rommet.
Mørke farger

Fargerikt interiør

Liker du en rolig farge på veggen, kan det gi mer rom for å være leken med farger på interiøret. En beige farge kan ofte fremheve fargene på tekstiler, puter, møbler eller interiør. Et godt tips er også å hente ut farger fra kunstverk du har på veggen ut i puter eller andre tekstiler.
Lys stue

Mønstermiks

Vi elsker dette rommet, her møtes stilen i øst og vest. Her har vi kombinert dype rødfarger med en leken mønstermiks på tekstilene. Fremhev kontrastene ved å bruke ulike mønstre på tekstilene, men gjerne med et hint av veggfargen som knytter det sammen. Her er det bare fantasien som stopper deg.
Årets Farge 2017
Soverom rødfarger