Oktobergrå

Oktobergrå

Oktobergrå FR1127 er en sval og behagelig gråtone. En god nyanse å fargesette hele rom med, som vil gi et lite hint av lilla dis på veggene.

Rene gråtoner

Fargen Oktobergrå FR1127 fremstår som kjølig og behagelig. Det er ikke lett å se at den har litt rødt i seg, men med lyset som endrer seg i løpet av dagen vil du oppleve den til tider med et hint av lilla.

Gråtoner står godt til de fleste andre farger, så lenge man velger riktig valør. Grå nyanser er svært påvirkelig av fargene den står sammen med. Når du velger grått på veggen, kan du boltre deg i farger i interiøret.

Gardin fra Prestigious Textiles, lampe fra Light&Living, teppe fra InHouse, lenestol, skap, spisebord og stoler fra Møbelringen.

Oktobergrå stue

Kontraster til grå

Suppler Oktobergrå FR1127 med sorte kontraster og en deilig pyntefarge. I denne stuen er den grå nyansen kombinert med møbler i sort, men også noen fargeinnslag i varme brune og rosa toner. De kjølige tonene fremhever fargene i interiøret og gjør grønne planter endra grønnere.

Bord fra Light&Living, pute Hødnebø og lenestol fra Møbelringen.

Oktobergrå stue

Monokrome farger

De monokrome fargene er lekre og sofistikerte. Dette er farger du kan velge hvis du ønsker å ha det helt nøytralt. Det er da viktig å velge en gråtone med riktige undertoner, som får frem den effekten du ønsker i resten av interiøret. Monokrom betyr «ensartet» og var fra gammelt av nesten bare forbeholdt snakk om rene gråtoner. I dag brukes ordet også når gråfargene har kulør i seg, og gråfarger er like populært i 2021. Monokrom må ikke forveksles med ton-i-ton

Her er Oktobergrå FR1127 kombinert monokromt med lyst grått gulv og grå toner på interiør.

Oktobergrå stue

Matt maling

Med lysegrå nyanser på veggene, er det viktig å tenke på teksturer. Ved å velge matt eller høy glansgrad på malingen kan du skape et spennende utrykk. Ulik tekstur på ulike flater med samme farge er effektfullt. Samtidig kan det være flott å kombinere matte veggflater med ulike overflater på interiøret.

Prøv vår Baronesse Matt for et perfekt matt resultat, eller Baronesse Silke med høyere glansgrad.

Kubebord fra Light & Living malt i Himmelkyss FR2160, teppe fra InHouse, saueskinnspute, speil, pledd og vase fra Light&Living. Sengetøy fra Norvigroup.

Oktobergrå soverom