Kontor grå farge

Kontor

Kontor FR2115 danner et vakkert og sikkert bakteppe i en dus grå nyanse. Vi viser deg hvordan du lykkes med grå vegger i ditt hjem.

Nøytral farge

Kontor FR2115 er en evig klassiker for oss i Fargerike, og hentes stadig frem som et godt alternativ til flere ulike rom i hjemmet. Fargen er en lys og dus grå nyanse, som danner en vakker og sikker bakgrunn. Fargen kan lett kombineres med andre farger, slik som på dette kontoret. 

Den grå fargen lar den mørkeoransje fargen i stolen skinne, og det kalde grå blir tilført varme. For å skape lun stemning og god akustikk på kontoret har vi valgt vegg-til-vegg-teppet Marquesa Soft i en nøytral fargepalett. Tilfør detaljer i sort og naturmaterialer i tre for å skape en nøytral og moderne helhet.

Kontor grå farge

Grå soverom

Kontor FR2115 oppleves som en kjølig og nøytral gråfarge. Ønsker du at soverommet skal oppleves kjølig og rolig, er dette et godt fargevalg. Lek deg med flere nyanser av grått, og skap en ton-i-ton fargepalett. Dette vil oppleves rolig, og beroligende, perfekt til et soverom. Tilfør følelsen av hotelluksus på soverommet med et mykt teppegulv.

Seng og metallbord fra Møbelringen. Taklampe fra Light & Living. Sengetøy og beige sengeteppe i velour fra Norvigroup.

Grå blå soverom

Lys grå veggfarge

Denne nøytrale gråfargen gjør seg meget godt i kombinasjon med naturmaterialer i tre og bambus. Både lyst, mørkt og varme materiale egner seg godt med Kontor FR2115. Dette klesstativet i bambus får skinne i rommet sammen med de grå nøytrale veggene og det mørke laminatgulvet. 

Hos Fargerike finner du også spiletapet i bambus, som kan være en flott interiørdetalj med Kontor FR2115.

Grå blå soverom

Grå farge til stue

Fargen Kontor FR2115 egner seg også godt til å skape den skandinaviske stilen i hjemmet, som er i stor grad inspirert av naturen her i Norden. Den grå fargen minner oss på det kalde vinterlyset, og sammen med andre naturmaterialer som tre, dannes en organisk og naturlig stemning i rommet.

Velg naturlig og varmt parkettgulv eller slitesterk herdet tregulv, i lyse tresorter. Innred med organiske former på bord og stoler, i materialer som eik, grønne planter og funksjonelle løsninger. 

Bord, skap og stoler fra Møbelringen. Taklampe og interiør fra Broste.

Kontor spisestue grå blå farge

Hotellstil i hjemmet

Med en nøytral grå tone på veggene i stua, får du muligheten til å velge og vrake i farger du kan tilføre på interiøret. Her har vi valgt å innrede en grå stue i luksuriøs hotellstil med kraftige møbler i mørk velur. De grønne stolene, kombinert med møbler og detaljer i sort, gir følelsen av en eksklusiv hotellobby. Tilfør store puter, lykter, bordlamper og vaser for å virkelig gi følelsen av hotelluksus. Med Kontor FR2115 vil rommet fortsatt oppleves som lunt og lyst med mørkt og svart interiør.

Grå bla stue

Matt maling

Matte vegger eller fløyelsmatte flater oppleves som både elegant og tidløst, og gir en behagelig følelse. Det er mye enklere å skape et koselig og lunt rom med matt maling.

Prøv vår Baronesse Matt for perfekt resultat etter to strøk. Ønsker du å male ulike overflater og lister i samme farge i hele rommet, kan du prøve deg fram med ulike glansgrader.

Det er mye som spiller inn på hvordan farger oppleves i et rom. Start med å prøvemale et felt eller heng opp fargeprøver. Betrakt fargen i ulikt lys igjennom dagen før du går i gang med å male hele rommet.

Gra Blå stue