FArger tapet

Velg riktig farge til tapet

Flere og flere velger tapet til sine vegger. Til tapeten skal lister, dører og andre vegger fargesettes. Sjekk ut tipsene under for et vellykket resultat med farger og tapet sammen.

Få hjelp til å finne farger til din tapet

Vi i Fargerike hjelper deg gjerne med å finne riktige farger til din tapet. I alle våre butikker i hele Norge kan du besøke våre fargestudio. Her finner du fargeprøver på papir på rad og rekke i et stort utvalg. Disse fargeprøvene kaller vi fargelameller, og du kan ta enkelt bruke de sammen med tapetprøver for å få et perfekt resultat. Les mer om fargeprøver hos Fargerike her.

Likte du forslaget vi har lagt frem her? Sjekk ut handlelappen under:

Tapet farger

Moodboard

Når en kunde ønsker å skape et nytt interiør til sitt hjem, anbefaler vi ofte å starte med å lage et moodboard. Dette kan lages både digitalt, men en kan også være på papir med materialprøver. I våre butikker bruker vi store moodboar med ekte materialprøver, for å se om dette er et design vi kan anbefale på vår fagkunnskap. Det er enkelt og gøy å legge opp ulike farger, gulv og tapet for å se om dette kan bli et vakkert rom.

Tapet og farge

Farger ton-i-ton med tapeten

Farger som går ton-i-ton tar utgangspunkt i én enkelt farge på fargesirkelen og bruker toner av denne i varierende fargenyanser. Ved å velge farger som er ton-i-ton med tapeten vil du få et harmonisk og rolig rom.

Til den romantiske tapeten Harmoni fra Wall Concept er vinduskarmene malt i fargen Salix Alba FR1464 for å gi rommet et rolig og helhetlig preg. Mens den noe mørkere grønne fargen Jonsok FR1470 kler kjøkkenøya for å skape dybde og stramme det hele opp.

Harmoni 280608

Bobiner

I våre butikker har vi store prøver av tapeter, disse store prøvene kaller vi bobiner. I tillegg til å se hvordan tapeten tar seg ut stort på en rull, vil en også kunne studere mønsterrapporten bedre på en slik stor prøve.

Ønsker du å låne med deg prøven hjem, kan du ta kontakt med din nærmeste butikk. Her er den vakre tapeten Vivid fra Storeys hengt opp på en henger for å se den stort på veggen.

Tapet Bobin

Interiørkonsulent

Sette sammen et rom med farger og tapet kan være en enkel utfordring. Men når en skal gå fra rom til rom starter ofte en litt større designprosess. Man må tenke på rommenes bruksområder, lysets innfallsvinkel og ikke minst hvilke muligheter har en å velge i. 

I Fargerike tilbyr vi både digital interiørkonsulent, og interiørkonsulent som kommer hjem til deg. I etterkant settes det opp møte i butikk, hvor en får en gjennomgang av rommet en ønsker hjelp til eller et møte hvor en ser på designløsninger til hele huset. Ta kontakt med din lokale butikk for å sette opp en time og les mer om interiørkonsulenter hos Fargerike her.

Tapet soverom