Fargeprøver hos Fargerike

Fargeprøver

Med fargeprøver kan du være helt sikker på at fargene til ditt prosjekt blir slik du drømmer om.

Bli med inn i fargestudio

Vi i Fargerike hjelper deg gjerne med å finne riktige farger til ditt hjem. I alle våre butikker i hele Norge kan du besøke våre fargestudio. Her finner du fargeprøver på papir på rad og rekke i et stort utvalg. Disse fargeprøvene kaller vi fargelameller, og du kan ta de med hjem for å se de mot din vegg i ditt hjem. 

PS! Du kan også bestille fargelameller direkte til din postkasse på fargerike.no. Under alle våre farger på nett finner du en knapp med "Bestill fargelamell". 

Fargelameller Fargerike

Sertifiserte fargeeksperter

Våre kunnskapsrike og sertifiserte fargeeksperter hjelper deg gjerne med å plukke ut aktuelle farger til deg, og finner frem fargeprøver du kan ta med hjem fra fargestudio.

I våre butikker kan du også booke tid hos en interiørkonsulent som gir deg personlig veiledning til ditt drømmeprosjekt, og kommer gjerne på hjemmebesøk til deg. Les mer om våre interiørkonsulenter her.

På bildet: Jessica Flod, interiørkonsulent hos Fargerike C. Christoffersen i Skien. 

Fargeprøver fargerike

Prøveboks med maling

Ønsker du å teste farger på veggen for å være helt sikker? Hos Fargerike blander vi gjerne en prøveboks med maling til deg. Prøvebokser hos Fargerike inneholder 0,5L med matt maling, og kan blandes i et vell av farger etter dine ønsker. 

En prøveboks med maling koster 99,-, og kan kjøpes i alle våre butikker eller på fargerike.no. Under alle våre farger på nett finner du en knapp med "Bestill prøveboks".

Prøveboks med maling Fargerike

Mal opp på din vegg

Finn en eller flere av dine favorittfarger, og test dem på veggen før du kjøper maling til hele rommet. Med våre prøvespann med Baronesse Matt kan du teste ulike farger du har valgt på et lite område før du bestemmer deg.

Med en fargeprøve malt på veggen kan du se fargen opp mot lysforhold igjennom dagen i et rom. Her kan du også se om du har interiør, som fargen på en sofa, vil påvirke den nye fargen du ønsker å male med.

Fargeprøve maling

Mal fargeprøver på papir

Tips fra våre fargeeksperter! Mal opp fargeprøver på papplater, treplater eller et stort papir. Slik kan du flytte prøvene rundt i rommet og se dem i ulikt lys.

Hvis du maler fargeprøver direkte på veggen, vær nøye med å pusse bort overganger så du unngår at fargeprøvene skinner igjennom den nye malingen med synlige firkanter. 

Fargeprøve male papir

Fargevifte og fargekart

I alle våre butikker finner du også fargevifter og fargekart. Slik kan du se flere ulike fargeprøver sammen og holde de opp mot din vegg. Se alle våre fargekart på fargerike.no.

PS! Visste du at alle fargelameller, fargeprøver i vifte og fargekart er laget med ordentlig maling? Alle fargeprøver trykkes med en spesiell teknikk med ekte maling fra Fargerike. Slik kan du være sikker på at alle våre fargeprøver er helt identisk med malingen du kjøper når du har bestemt deg for farger til ditt hjem.

Fargevifte prøvefarger