Støvete blå stue

Støvete Blå

En tidløs gråblå farge som er enkel å like og som skaper rolige rom. Støvete Blå FR1430 er en populær farge vi stadig vender tilbake til.

Blå soverom

Blått er fargen som de fleste nordmenn elsker, og fargen blir ansett som en av de mest attraktive fargene på fargeskalaen. Kanskje er det fordi fargen skaper positive assosiasjoner til himmel, hav, ro og natur.

Soverommet er et sted vi skal hvile og henter krefter. Støvete Blå FR1430 på soverommet gir en sval og avslappende atmosfære. Den blasse gråblå farger oppleves dempet og harmonisk som et godt bakteppe sammen med interiør og tekstiler i farger som står nær hverandre i tone og valør.

Lyst grønt velurputetrekk, nattbord, lampe, gul vase på nattbord, og grønn, stor vase fra Fargerike. Sengeteppet er en metervare, Coralina Grupo Lamadrid fra Fargerike.

Blå soverom

Sval farge

Gråblå fargenyanser er perfekt om du ønsker et svalt og lyst soverom. Støvete Blå FR1430 er lett å kombinere med andre blåtoner og farger fra naturen, for å skape roen som vi trenger på soverommet.

Legg til litt spill ved å tilføre litt av en nabofarge med fargene du har valgt på store overflater. Det kan enkelt gjøres ved å bruke nabofargen på for eksempel puter og pledd, potter og vaser. Sengen er redd opp med svalt, lyseblått sengetøy og grønn velurpute, kombinert med en varm gul kopp – akkurat slik fargene ligger ved siden av hverandre i fargesirkelen.

Sengetøyet kommer fra Høie. Teppet og den gule koppen på sengen er fra Eske Interiør. Mørkegrønn pute fra Møbelringen.

Soverom blå farge

Hvilke farger passer til blått?

Vi i Fargerike opplever stor etterspørsel etter blåfarger, og Støvete Blå FR1430 er en av våre favoritter. Mange har oppdaget at blåfarger egner seg godt som en basisfarge i de fleste rom i hjemmet. Blått er en allsidig farge det er lett å like for hele familien. 

Ved å velge duse og blasse blåfarger som Støvete Blå FR1430 er det enkelt å lykkes med blå på store veggflater. De mer kulørsterke og knallblå fargenyansene kan brukes til kontraster på detaljer og interiør. Blå er også enkel å kombinere med både hvit, grå, brunt, grønn og naturmaterialer som tre og bambus. I denne trappegangen blir blått et blikkfang i kombinasjon med den flotte trappen i tre. 

Støvete Blå trapp

Blå spisestue

Blå kommer skikkelig til sin rett i kombinasjon med tre i naturlige fargevalører. Ulike nyanser av blått går godt sammen med alt fra eik, furu, mørkt tre, gyllent tre til trendy lys eik.

Støvete Blå FR1430 er her kombinert med gulv og interiør i lyst tre, gulvteppe i grønt og detaljer i hvit. Den svale blå fargen sammen med varmt naturlig tre er en uslåelig kombinasjon det er enkelt å lykkes med.

Møbler fra Møbelringen.

Støvete Blå spisestue

Matt maling

Støvete Blå FR1430 er en tidløs blåfarge som passer til flere ulike stiler, rom, leilighet, hus, fjellhytte eller sjøhytte. Samtidig som den gir et moderne uttrykk i en nordisk og skandinavisk stil som i denne spisestuen.

Prøv deg fram med å kombinere flere ulike nyanser av blå sammen. For eksempel kan Havdyp FR2515 sammen med Støvete Blå FR1430 skape ekstra dybde i rommet. Glansgrad på malingen er også en viktig faktor for hvordan vi opplever malingen på veggen.

Med vår Baronesse Matt får du perfekte matte vegger etter bare to strøk.

Spisestue blå

Blågrå vegg

Støvete Blå FR1430 gjør rommet luftig og egner seg like godt i stuen som på soverommet. Lysforhold i ulike rom skaper ulike blå farger igjennom et døgn. Støvete Blå FR1430 kan oppleves alt fra lys pastellblå, grå og litt grønn i ulikt lys.

I denne stuen fremstår fargen gråblå sammen med den grå sofaen og lyse tekstiler i puter, tepper og pledd. En god basisfarge på de store veggflate som gjør det enkelt å kombinere med ulikt interiør igjennom året.

Sofa og møbler fra Møbelringen.

Støvete blå stue