Jul farger inspirasjon

Inspirasjon til julen

Det er mange farger som kan være julefarger, og det er mange måter å pynte til jul på. La deg inspirere av noen overraskende fargevalg til julen her.

Moderne julehjem

Oseandrøm er Årets Farge 2023. Kanskje ikke en julefarge, men likevel en god bakgrunnsfarge for å skape et moderne julehjem. Fargen som er inspirert av havet, får tregulvet til å skinne ekstra i vinterlyset. Rommet oppleves som varmt og innbydende. Dekorer til julen med granbar i kranser og dekorasjoner, og dekk bordet med grønne elementer. Sammen med små detaljer i sort er dette en komplett fargepalett for en moderne jul.

Oseandrøm jul blå

Spraymal julen

Et godt tips for å tilføre fargene du ønsker deg til jul, er å spraymale. Her har vi spraymalt vinflasker, og brukt de som et trendy blikkfang i svart på spisebordet. Gjør julepynten og dekorasjonene personlig enkelt med litt spraymaling, slik kan du skap noe som ingen andre har maken til. 

Å spraymale er superenkelt og budsjettvennlig. Les tips og triks til spraymaling her.

Oseandrøm svart jul

DIY julepynt

Du kan spraymale nesten hva som helst. Her har vi spraymalt flasker for å lage vår helt egen adventslysestake. Velg blant et bredt utvalg farger på Quick Spray, og i blank glansgrad eller trendy matt finish på malingen. 

Her har vi valgt oss en tradisjonell julerød farge i matt, og pyntet med grønne sløyfer og granbar. Et raskt DIY-prosjekt du kan kose deg med i adventstiden. Se video på vår Facebook.

Spraymale jul

Blå og lilla jul

Er lilla den viktige julefargen for deg, har vi et godt tips om å kombinere den med mørkeblå til jul. Dette rommet er malt i Asfalt, en ung og urban mørkeblå farge. Blå og lilla er nabofarger i fargesirkelen, og lar seg fint kombinere. Utrykket blir moderne og rolig, hvor du kan tilføre julestemning med naturelementer som granbar og kranser.

Asfalt mørk jul

Gi bort et gavekort fra Fargerike

PS! Hos alle Fargerike-butikker kan du kjøpe gavekort. Perfekt vertinnegave før jul, eller som julegave til de som står midt opp i oppussingen. 

Les mer om gavekort fra Fargerike her.

 

 

 

Foto: Per Erik Jæger

Styling: Siv Brenne

Gavekort Fargerike jul