Ubundet temperament​

Ubundet temperament​

Med denne fargepaletten og stilretningen ønsker vi å inspirere deg til å finne velvære i eget hjem, samtidig som du skaper et spennende uttrykk.

Foto: Per Erik Jæger
Styling: Siv Brenne

Dristig og fri

Denne stilretningen gir rom for et større mangfold i bruk av farger sammen med det brune. Innen interiør ser vi utrolig mange uttrykksformer, så det å finne sin stil kan til tider være krevende. Bruk dine favoritter, innred hjemmet ditt til en egen privat oase - det gir oss en følelse av velvære.

På bildet: Vegg malt med Baronesse Fløyel i fargen Varm Rust FR2404. Tak og vindu malt i Perfekt Hvit FR1400. Sofa, marmorbord og gulvteppe Hanne fra Jakobsdals. Korall sidebord og lampeskjerm fra Ellos. Gardinstang fra Luxaflex​. Skinnbrett fra Norvigroup. Alt hos Fargerike.

 

Årets Farge 2024 Fargerike

Varm stue

Fargenyheten Varm Rust er en farge med dybde og tidløs glød. En farge som passer godt til det moderne temperamentsfulle, i kombinasjon med kjølige gråtoner. De dempede tonene gjør den mild og det dekadente i fargen trer frem. 

Se alle fargenyhetene i vårt nye fargekart for Årets Farge 2024

På bildet: Vegg malt med Baronesse Fløyel i fargen Varm Rust FR2404. Puter sydd av tekstil Fergus Chalk​ og gardiner Voyage Stone fra PT. Gardinstang fra Luxaflex​. Alt hos Fargerike.

Årets Farge 2024 Fargerike

Hvite detaljer

Sett frem dine favoritter, og jo større jo bedre til denne stilen. Og husk ulik høyde og ulike teksturer gir best balanse! Denne stilretningen skal by på temperament, men kan også roes ned med delikate hvite detaljer og myke tekstiler. Et stort hvitt trendy gulvteppe hever følelsen av velvære i rommet. 

På bildet: Marmorbord og gulvteppe Hanne fra Jakobsdals. Skinnbrett fra Norvigroup. Alt hos Fargerike.

Årets Farge 2024 Fargerike

Brun og rød

De varme rusttonene står svært godt sammen med den brune fargepaletten til Årets Farge 2024. De rødlige fargetonene gløder sammen med den dype veggfargen og de rene hvite interiørdetaljene. Her har vi malt stuevegg med Årets Farge 2024 Ønsketegn, fargesatt med temperamentsfulle farger på interiøret. 

På bildet: Vegg malt i Ønsketegn FR2406. Vegg foran malt i Grå Ara FR1129. Gulvteppe Hanna, marmorbord, marmorfat, ensfarget pute og stol fra Jakobdals. Sofa, vase, mønstret pute og lysegul lampe fra Light & Living. Bord trukket i marmorfolie fra Fantasi. Pledd Mateo fra Rebell av Norvigroup Gardinstang Premium i sort fra Luxaflex​ og gardin Knitting Dark M512827 fra Pagunette​. Alt hos Fargerike.

Årets Farge 2024 stue

Kontrastfarger til kjøkken

Har du et svart kjøkken du ønsker å gi et mer livlig og temperamentsfylt utrykk, kan du enkelt gjøre dette med energiske kontrastfarger. Dette kjøkkenet er både dempet og spennende på samme tid, hvor vi har tilført fargenyheten Gåtefull, sammen med kontrastfarger i blå og lilla. Helheten blir et spennende rom, som det er behagelig å hvile øynene på. 

På bildet:​ Farge på vegg Gåtefull FR2405​​. Krakker og vase malt i fargen Planet 1954. Hvit vase fra Jakobsdals. Plater over kjøkkenbenk Fibo Golden brown Marble. Alt hos Fargerike.​​​

Kjøkken Årets Farge 2024

Lune rom

På lik linje med rødlige toner, er blå og lilla vakre kontrastfarger til brun. Blått er komplementærfargen til brunt. Utrykket blir lunt, og gir rommet en følelse av en hule det er godt å trekke seg tilbake i. Hvor rolig eller temperamentsfullt du vil ha paletten styrer du med å velge nyanse av fargen. 

På bildet: Vegg og trebord malt i Ønsketegn FR2406. Stol og statue malt i Nisje FR2050. Korall bord fra Ellos. Teppe InHouse. 

Årets Farge 2024 gang

Komplementære farger

Komplementære farger fremhever detaljer, fordi kontrastene forsterker og får frem det beste i hverandre. Komplementærfargene ligger rett overfor hverandre i fargesirkelen. 

Disse fargemotsetningene skaper kontrast og spenning når de tas med inn i interiøret. Utrykket i dette rommet blir temperamentsfullt når vi setter sammen fargenyheten Karamellduft sammen med en elektrisk blåfarge

På bildet: Vegg malt i Karamellduft FR2402 og Riviera FR1379. Stol malt i Nisje FR2050. Lampefot malt i Riviera FR1379​.​ Pute i lilla ull fra Pagunette, andre puter fra Light & Living og Jakobsdals.​ Kurv fra Norvigroup. Alt hos Fargerike.

Årets Farge 2024 blå

Velvære i hjemmet

Med denne fargepaletten og stilretningen ønsker vi å inspirere deg til å finne velvære i eget hjem, samtidig som du skaper et spennende utrykk. I 2024 søker vi mot rolige og stille fargetoner som omslutter oss i en behagelig atmosfære. Samtidig som det er enkelt å gjøre det litt mer temperamentsfullt med dine favorittfarger som kontraster i rommet. 

Denne hjemmegymmen byr på velvære med en hovedpalett i rolige jordlige toner, samtidig som den gir en energiboost med energiske kontrastfarger. 

På bildet: Farge vegg Karamellduft FR2402​. Vindu malt i Gåtefull FR2405​. Vegg kledd i spiletapet Flexbamboo natur. Malt møbel i Nattseilas FR2306​.

Årets Farge 2024 Gym