Det beste med teppe på gulvet

.

Tepper har mange gode egenskaper, det demper lyd, binder støv og ikke minst gir det en deilig myk følelse.

Gå for følelsen av velvære og godt inneklima. Med alle de gode egenskapene et heldekkende teppe har, behøver du ikke velge mellom komfort og inneklima, for med teppe kan du få begge deler — og mye mer!

Støydempende gulv. Tepper er dekorativt, samtidig som det skaper en lun atmosfære og gir rommet karakter. I tillegg gjør det noe med akustikken, kanskje ingen dum idé der poden sitter og banker med klosser og leker? Et rom med gulvteppe gir en bedre romklang, og er derfor mer behagelig å oppholde seg i. Det demper trinnlyd i rommet, og også mellom etasjer.

Milano, 078

Komfortabelt og mykt. Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, og sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. Et soverom med vegg-til-veggteppe gir deg en følelse av luksus, akkurat slik du opplever når du kommer inn på et hotellværelse. Med et mykt og komfortabelt teppe under føttene, får du en varm og god start på dagen.

Soft Touch, 010 Off White

Enkel rengjøring. Vegg-til-veggtepper har fått en ny vår, med teknologi som gjør at det bare er å tørke av med en fuktig klut dersom du skulle søle noe. Flekkene vil ikke feste seg med Smartstrand-teknologien som gjør det enkelt å holde rent og teppet holder seg flott i lang tid. Flekker fjernes enkelt med varmt vann. Dette gjelder også flekker og lukt etter uhell med hund og katt.

Soft Touch, 020 Lys Beige

Bedre luftkvalitet med heldekkende teppe. Et heldekkende teppe er støvbindende og gir god luftkvalitet. Teppet vil fange støvet på gulvet, som igjen betyr at støvet ikke virvler opp i pustehøyde. Så lenge du støvsuger med jevne mellomrom og teppet er av god kvalitet vil inneklimaet bli bedre med et heldekkende teppe.

Marquesa Tweed, 070

Varig vakkert gulv. Et teppe av god kvalitet holder seg flott i lang tid. Det finnes tepper til alle stiler og slitestyrker, i et utvalg av vakre farger, mønster og ulike garnstrukturer. Med god gjenreisningsevne og høy slitasjeevne har teppet lang levetid — og du vil glede deg over et like fint gulvteppe år etter år.

Ny gulvkatalog for 2018. Les også i vår gulvkatalog for enda flere tepper og mange typer gulv. Bla i katalogen under. Se vår gulvkatalog her, eller få katalogen levert rett hjem i postkassen her, valget er ditt!