Fargerike Valdres

.

Åpningstider

Mandag
0900 - 1700
Tirsdag
0900 - 1700
Onsdag
0900 - 1700
Torsdag
0900 - 1700
Fredag
0900 - 1900
Lørdag
1000 - 1500
Søndag
Stengt

Kontaktinformasjon

Tjenester

  • - Hjemmebesøk av interiørkonsulent

Fargerike Valdres er en spesialforretning innen maling, tapet, gulv, flis, tepper, gardiner, gaver og interiør.

I butikken vår i sentrum av Fagernes tilbyr vi våre kunder et rikholdig og bredt utvalg av maling, tapet, gulv og interiørprodukter.

Vi har også et stort utvalg av produkter innen tekstil og solskjerming. I tillegg har vi også en egen systue slik at vi kan være behjelpelig med oppmåling og søm, og selvfølgelig også montering. Om du behøver hjelp til å sy gardiner, er det Fargerike Valdres som er stedet.
Butikken på Fagernes er slått sammen med Flisekompaniet Valdres og Varmefag. I tillegg til Norges største utvalg av flis og naturstein har Flisekompaniet alt du trenger til ditt baderom. Det betyr at under samme tak finner du ikke bare produkter fra Fargerike, men også alt innen ovn og peis samt alt du behøver til hytta i vår egne hytteavdeling. Les mer om Varmefag her.
Skal du pusse opp hus eller hytte i Valdres og omegn, eller om du leter etter en interiørbutikk i Valdres, er Fargerike Valdres ditt naturlige valg. Sammen med deg finner vi de løsninger som passer best for deg og din stil. Velkommen til oss for en inspirerende handel.