Fargerike Malerboden

Våre tjenester

Fargerike Malerboden, er ein familiebedrift som har bestått i over 40år. Fagkunnskap og god service er våre beste grunnsteiner.

Me kan tilby eit stort vareutvalg og høg varekunnskap. Me sel alt ifra maling, tapet, solskjerming, laminat, gulvbelegg klikkvinyl, korkvinyl, vegg til veggtepper, teppeflis parkett, fliser, baderomsplater og verktøy m.m.

Du finner oss ute på Heiane, vegg-i-vegg med Rema 1000. Opningstider er Mandag til Fredag 0900-1800, Lørdag 0900 – 1500.

Me tilbyr gulvekspert, solskjermingsekspert, malingsekspert, hjemmebesøk, håndverkstjenester, tilstandsvurdering, fargeveiledning, totalbad, og har også brei erfaring av større prosjekter både offshore og onshore.

Velkommen til oss!

Miljøfyrtårn

Denne butikken er Miljøfyrtårn

Miljofyrtarn_Sertifisert-virksomhet_Positiv-horisontal_Medium.png

Fargerike ønsker å utvikle produkter og tjenester som påvirker samfunnet på en positiv måte. Vi vil ta vårt samfunnsansvar og arbeide målrettet for å bidra til å redusere og stoppe klimaendringene. Miljøfyrtårnsertifikatet gir oss mulighet til å måle Fargerikes klimautslipp og identifisere tiltak for å redusere dem ytterligere. I tillegg gir det et miljøledelsessystem med rutiner og skjemaer for prosesser som HMS, innkjøp, transport og avfallshåndtering.

Les mer om rapporteringen her