Slik sprøytemaler du ute

Sprøyting passer til både til store flater og områder hvor det kan være vanskelig å komme til med pensel. Med en malersprøyte kan du både spare tid på dine prosjekter, få jevnt resultat og det blir ekstra gøy å male!

Malersprøyte Wagner

Visste du at du kan bruke malersprøyte til å både maling og beis? Du kan faktisk enkelt sprøytemale både vegg, dør, terrasse, gjerder og mye mer! En god malesprøyte gjør jobben gøy og kan spare deg for mye tid når du skal fornye uterommet. 

Hos Fargerike finner du flere populære malersprøyter som er enkle å bruke. Vi har malersprøyter fra Wagner som passe til både de minste prosjektene og til det større prosjektene. I denne saken kan du se hvilke som passer til ditt neste prosjekt utendørs. 

Slik sprøytemaler du utendørs

Velg en fin og tørr dag med lite vind. Ellers maler du fort alt annet enn det du skal, da spraymaling raskt sprer seg med vinden. Dekk til det du ikke skal male og dekk til under f.eks. møbelet som skal sprøytes.

Bruk dekkfilt, dekkfolie og tape der du ønsker å dekke til. Bruk vernebriller, støvmaske og hansker når du skal sprøyte. 

Test alltid maskinen før du setter i gang, og du kan gjerne test med vann først. Her kan du se vår guide med nyttige tips og triks om sprøytemaling.

Malersprøyter til de mindre prosjektene

En malesprøyte som er liten av størrelse er kjekt å ha til mange prosjekter utendørs. Både Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio og Wagner Wagner Malesprøyte W575 praktiske og fleksible elektriske malesprøyter som påfører malingen jevnt og gir et godt resultat. Disse malersprøytene er håndholdte og egner seg til små og mellomstore prosjekter.

Disse to malerpsprøytene passer godt til sprøytemaling av hagemøbler, kurvmøbler, gjerder, interiørdetaler og mye mer. Et praktisk verktøy til en gunstig pris det er verdt å ha tilgjengelig i boden. 

1 999,-

Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio

Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio

Wagner Malesprøyte Universal W690 Flexio er en praktisk og fleksibel elektrisk malesprøyte som påfører malingen jevnt og gir et godt resultat. Sprøyten kan brukes både ute og inne, og egner seg til små og mellomstore prosjekter. Takket være teknologien Flexio, gir sprøyten full dekning med ett strøk. I-SPRAY dysen gir meget bra forstøving, selv med tyktflytende væsker. Kan brukes med alle vann- og løsemiddelbaserte produkter. Sprøyten kan festes over skulderen eller plasseres på bakken for praktisk, uanstrengt maling. Dyseforlenger medfølger for å unngå ekstra belastning på kropp, og for å gi et raskere resultat. Med W690 går jobben går raskt, det er enkelt å komme til på vanskelige flater og resultatet blir jevnt og pent. Sprøyten er også enkel å rengjøre.

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
NÅ 1 999,- pr. stykkFør 2 699,-
Wagner Malesprøyte W575

Wagner Malesprøyte W575

Wagner Universal W575 er en praktisk og håndholdt elektrisk malesprøyte som egner seg til små og mellomstore prosjekter. Passer like godt til kurvmøbler og gjerder, som til stueveggen. Det medfølger to sprøyter med forskjellige dyser. En dyse for tyntflytende produkter og en dyse for rullekvaliteter. Med Wagner W575 går jobben raskt, det er enkelt å komme til på vanskelige flater og resultatet blir jevnt og pent. Den er også enkel å rengjøre etter bruk

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
2 999,- pr. stykk
Sprøytemal gjerde beis
Malersprøyte interiør
Sprøytemal plantekasse
Malerspøyte beise terrasse
Sprøytemale hagebenk
Malesprøyte dør

Malersprøyte til de større prosjektene utendørs

Ønsker du malersprøyter som egner seg til større oppgaver kan vi anbefale Malersprøyte 150 HEA Airless System, Wagner Malesprøyte 275M - Airless System og Malersprøyte 350 M Airless System.

Dette er sprøyter som du kan bruke både innendørs og utendørs til å male hele vegger, beise terrasse, male gjerder, dører og mye mer. 

Wagner 150 HEA er en malesprøyte av proffkvalitet for gjør-det-selveren. Dette er en enkel maskin å håndtere uten mange forskjellige innstillinger. Denne krever ingen forkunnskaper, og kan brukes til de større prosjektene dine utendørs som å male hele huset, hytta eller garasjen. 

-15%

Wagner Malersprøyte 150 HEA Airless

Malersprøyte 150 HEA Airless

Wagner 150 HEA er en malesprøyte av proff -kvalitet for gjør-det-selveren Enkel maskin og håndtere uten mange forskjellige innstillinger. Krever ingen forkunnskaper. Maleprojektene vil gå mye fortere. Medfølger 7,5 metrer slange, sprøytehåndtak og 2 forskjelige dyser.

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
NÅ 4 499,- pr. stykkFør 5 299,-
Wagner Malesprøyte 275M

Wagner Malesprøyte 275M

Wagner 275 M er en kompakt malesprøyte med praktisk bærehåndtak. Med teknologien High Efficiency Airless har den redusert sprøytetrykk for maksimal kontroll , lengre levetid og opp till 55% mindre sprøtetåke. Sprøyten egner seg til større oppgaver både utendørs og innendørs. Den kommer med 9 meter slange, og en innsugslange som plasseres direkte i malingsspannet. Medfølger 2 sett dyser og filter beregnet for de fleste nordiske malinger

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
9 999,- pr. stykk
Wagner Malersprøyte 350 M Airless

Malersprøyte 350 M Airless

HEA airless system egner seg til større oppgaver i hjemmet og landbruket. Praktisk trillevogn med 15m slange, 110 bar-1,5 ltr/min, 600 watt

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
12 999,- pr. stykk

Tilbehør til malersprøyter