494520_BARONESSE SP.GR HVIT 1L.jpg

Baronesse

Baronesse Sperregrunning

Helmatt spesiallaget alkydbasert maling for sperring og isolering av overflater skader fra fukt, nikotin, røyk eller sperring av kvistgjennomslag fra gran og furu. Malingen er tynnet med Isoparaffin som er svært luktsvakt. Dette er markedets mest universelle sperregrunn, som også fungerer der vanntynnede produkter kommer til kort.

288,-
288,- pr. liter

Tekniske detaljer

Emballasjestørrelse i liter
1 l
Overflate
Vegg, Tak
Støvtørr i timer
6 timer
Overmalbar i timer
48 timer
Dekkevne i m2/l
4-6 m2/l
Påføringsmetode
Pensel, Rulle

Kvalitet

Helmatt spesiallaget alkydbasert maling for sperring og isolering av overflater skader fra lukt, nikotin, røyk eller sperring av kvistgjennomslag fra gran og furu. Dette er markedets mest universelle sperregrunn, som også fungerer der vanntynnede produkter kommer til kort.

Dokumentasjon

Instruksjoner

Baronesse Sperregrunn er en helmatt alkydbasert maling med høy vaskbarhet. Den er primært ment å brukes som isolajonsmaling for å redusere risikoen for misfarging, men fungerer også som grunning og toppstrøk, spesielt på spente tak og/eller limmalte flater i tak og på vegger innendørs. Kan brukes på alle underlag av trepanel, betong, gips, puss, sponplater og trefiberplater etc. Baronesse Sperregrunn har høy isoleringseffekt og er spesielt egnet for overflater med fukt, nikotin eller røykskader, og for å blokkere kvistgjennomslag på furu og granpanel. Produktet er også egnet til å male gamle malte eller kalkmalte overflater der vannbaserte produkter ikke kan brukes. Malingen har svært høy dekkevne og fylde, og gir maksimal vaskbarhet. Den danner en helmatt overflate med lav lysrefleksjon. Løsemiddelet som brukes er Isoparaffin, som er nesten helt luktfri med lav farlighetsgrad, selv til innendørs arbeid.

Anbefalte produkter