Medlemsvilkår

Medlemsvilkår for kundeklubb

 1. Om Fargerike kundeklubb

Fargerike sin kundeklubb er et fordels- og lojalitetsprogram forbeholdt kunder av Fargerike som har registrert seg som kundeklubbmedlemmer.

Fargerike sin kundeklubb eies og driftes av Malorama AS med org.nr: 988 950 475, Nils Hansens vei 8, 0667 Oslo («Malorama»). Det gjøres oppmerksom på at Fargerike er planlagt overført fra Malorama til Mestergruppen AS, org.nr. 928 050 475, Nils Hansens vei 8, 0667 Oslo ila 2023. Ved å registrere deg som kundeklubbmedlem samtykker du til overføring av kundeklubbmedlemskapet på uendrede vilkår.

Formålet med kundeklubben er å gi Fargerike sine kunder lojalitetsgoder som medlemstilbud og rabatter, nyhetsbrev med inspirasjon til dine bygge-/oppussingsprosjekter samt invitasjon til arrangementer. 

Medlemskap i Fargerike sin kundeklubb er gratis og forbeholdt kunder over 18 år. Medlemskapet er personlig og medlemsfordeler kan ikke benyttes av andre enn kundeklubbmedlemmet selv.

Ved å melde deg inn i kundeklubben, samtykker du til vilkårene i denne avtalen. I tillegg gjelder Maloramas personvernerklæring for Fargerikes kunder og kundeklubbmedlemmer.

 1. Innmelding

Du kan som kunde hos Fargerike melde deg inn i kundeklubben i butikk eller ved å benytte innmeldingslinken på våre nettsider. Du må oppgi ditt fulle navn og postadresse, samt e-postadresse og et norsk mobilnummer for å kunne bli kundeklubbmedlem. Du er ansvarlig for at de opplysningene du gir om deg selv er korrekte og oppdaterte.

Ved å melde deg inn i Fargerikes kundeklubb samtykker du til å motta nyhetsbrev og markedsføringshenvendelser per e-post. Dette er nødvendig for at vi skal kunne tilby deg kundeklubbens medlemsfordeler. Du kan også velge å gi samtykke for SMS og digital annonsering.

Som kundeklubbmedlem hos Fargerike har du tilgang til «Min side» på fargerike.no, der du har tilgang til oppdaterte medlemsfordeler, dine registrerte personopplysninger og samtykker. På «Min side» kan du når som helst redigere dine personopplysninger, gi eller trekke tilbake samtykker, eller melde deg ut av Fargerikes kundeklubb.  

 1. Utmelding

Du kan når som helst melde deg ut av Fargerikes kundeklubb, enten i butikk, på «Min side» eller ved bruk av avmeldingslink nederst i alle nyhetsbrev/utsendelser.

Ved utmelding vil dine personopplysninger slettes eller anonymiseres, med unntak av data vi er lovpålagt å oppbevare utover dette. Du vil ikke motta noen henvendelser fra Fargerikes kundeklubb etter tidspunkt for utmelding.

 1. Varighet og endringer

Disse vilkårene gjelder fra 30.5.2022. Malorama forbeholder seg retten til å oppdatere medlemsvilkårene. De til enhver tid oppdatert medlemsvilkår vil være tilgjengelig på https://fargerike.no samt «Min side». Vi forbeholder oss også retten til å gjøre mindre endringer i medlemsvilkårene uten varsel. Vesentlige endringer vil varsles per e-post med rimelig frist.

Medlemsvilkårene gjelder fra du melder deg inn og til du avslutter ditt medlemskap.

Malorama forbeholder seg retten til å avvikle eller erstatte kundeklubben med 30 dagers varsel. Ved behov, herunder juridiske pålegg, vil avvikling kunne skje uten varsel.

 1. Misbruk

Malorama forbeholder seg retten til å si opp ditt medlemskap ved misbruk av medlemskapet. Dette vil være tilfellet dersom du oppgir feilaktig informasjon eller bryter med øvrige medlemsvilkår.

 1. Personvern

Malorama er ansvarlig for å behandle dine personopplysninger iht. gjeldende personvernlovgivning.

Ved å melde deg inn i Fargerikes kundeklubb samtykker du til at Malorama behandler følgende personopplysninger om deg:

 • Navn
 • Adresse
 • Fødselsdato
 • E-postadresse
 • Mobilnummer

Malorama behandler også kjøpsinformasjon som beløp, varekjøp, kjøpslokasjon og dato. Dette for å kartlegge handlemønster med det formål å kunne gi deg tilpassede tilbud, rabatter og kommunikasjon.

Dersom du ønsker innsyn i de personopplysningene Malorama har registrert på deg som kundeklubbmedlem, eller dersom du ønsker disse rettet eller slettet, kan du anmode om dette via «Min side», eller ved å kontakte oss på telefon eller e-post. Våre kontaktdetaljer finner du under punkt 9. Det samme gjelder dersom du ønsker å melde deg ut av kundeklubben.

Du kan gi eller trekke tilbake samtykker på «Min side». Det gjøres oppmerksom på at samtykke til mottak av henvendelser per e-post er en forutsetning for å kunne levere tjenestene til kundeklubben.

Vi utleverer ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et rettslig grunnlag for slik utlevering. Vi bruker i enkelte tilfeller databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller inngår vi en databehandleravtale med databehandler som regulerer behandlingen av personopplysningene. Personopplysningene vil ikke overføres til land utenfor EU/EØS.

For øvrig henvises det til Malorama sin personvernerklæring for Fargerikes kunder og kundeklubbmedlemmer.

 1. Ansvarsbegrensninger

Malorama har ikke ansvar for tap av fordeler og rabatter som måtte oppstå som følge av skrivefeil, tekniske feil, driftsstans eller uforutsette omstendigheter som Malorama ikke med rimelighet kunne ha unngått eller overvunnet følgene av (force majeure). Ved kjøp av varer eller tjenester gjelder også våre kjøpsbetingelser. Merk punktet i kjøpsbetingelsene om at: Rabatter, medlemstilbud, «2 for 1», «3 for 2» og andre kampanjer, kan ikke kombineres. 10% på første kjøp gjelder kun lagerførte fysiske varer, ikke varer merket «Vår laveste pris» og ikke tjenester som f.eks. montering, søm eller håndverk.

 1. Tvister og lovvalg

Denne avtalen reguleres av og tolkes iht. norsk rett, og med Oslo tingrett som valgt verneting.

 1. Spørsmål og kontakt

Dersom du skulle ha noen spørsmål til denne avtalen kan du gjerne kontakte oss:

Malorama AS / Fargerike Kundeklubb

Nils Hansens vei 8, 0667 Oslo

kundeservice@fargerike-norge.no

22 65 01 00

 

Oppdatert 9.2.2024