tapettrender 2020

Tapettrender 2020

Tapet kommer mer inn i norske hjem og kan gi en unik personlighet til rommet. Vi tør å utforske et bredere spekter av veggdekor, tapet tilbyr et enormt utvalg av farger, mønstre og tekstur. Her kan du se flere av våre tapetnyheter fra Borge og Storeys i 2020.

Harmonisk

Fremtredende mønstre i tapeten kan gi rommet sjelen det trenger selvom fargene er rolig og nøytrale.
tapettrender 2020

Aurora Kolleksjon

I denne tapetkolleksjonen finner du flere nøytrale farger som blått, terrakotta, beige eller grønne farger. Det er lekre mønstre som er enkelt å kombinere interiøret med samtidig som det setter et særegent design på rommet.
tapetnyheter storeys

Blomster

Denne tapeten bringer frem nostalgi og minner om den gamle eplehagen inn i rommet. Nydelige ramme for en stue med stor sjel.

Geometriske mønstre

Dype toner finnes også på tapeter med lekre geometriske mønstre. Det gir en spennende dybde til veggen.
tapettrender 2020

Opus Kolleksjon

Opus gir deg dekorative blomster, geometriske mønstre i lekre duse farger, dempet blåtoner eller den varme terrakotta stilen. Her er det bare å la seg inspirere og begynne med tapetseringen.
tapetnyheter 2020

Blikkfang

Har du drømt om et maleri på veggen ? Hvorfor ikke velge en tapet som kan gjenskape samme følelse i rommet. Dette er et lekkert digitalt bilde som gir gjestene dine et fantastisk blikkfang i det de kommer inn i rommet.
veggmaleri tapet

Kent Kolleksjon

Denne kolleksjonen gjør veggen til et maleri som omfavner rommet med et fargerikt design. Den inneholder ulike digitale bilder for deg som ønsker å fremheve veggen i stua.
veggmaleri tapet