Barnerom med tapet i barnemønster

Tapet til barnerom

La barna få bruke fantasien når dere skal innrede rommet. Tør å la dem eksperimentere med farger, det verste som kan skje er at dere må male eller tapetsere om igjen om noen år! Å få sitt eget rom er kjempestort. Men å få lov til å være med å innrede det, er enda større! Vi viser deg et lite knippe tapeter til barnerom, for liten og stor.

Vi i Fargerike har utviklet en egen tapetbrosjyre til barnerommet. Her kan du finne masse gode ideer til barnerommet eller ungdomsrommet. Vi har tatt frem en rekke tapeter som gjenskaper barndommens gode stemning. Hold fargeskalaen ren og med noen gjentagende farger, så kan du boltre deg i blomster, striper, ruter – og gode minner. 

 
 

Pasteller

Gi barnet en myk start, med et rolig og behagelig uttrykk som bidrar til å skape en avslappende atmosfære med rom for en god natt med søvn. Tapetet fra kolleksjonen Blomstermåla fra Borge, gjør rommet behagelig med sine farger og mønster i nydelig harmoni.

Barnerom med blomstertapet

Pastellgrønn bakgrunn

Dette tapetet med hvite bjørner på en pastellgrønn bakgrunn, ønsker den aller minste en god natt og velkommen til en ny og spennende dag. Scandinavian Designers Mini, fra Borge.

Barnerom med grønn dyretapet

Sirkustapet

La barna får være med å bestemme, da varer det ofte lenger. Gi fantasien fritt spillerom i form av figurer og farger - barn og farger hører sammen. For de aller minste, er det kjempespennende. Det stimulerer både til lek, hvile og å gjøre lekser. (Scandinavian Designers Mini, Borge).

Barnerom med fargerik sirkustapet

Flytapet

Svale farger og rolige mønstre gir et delikat uttrykk. Et rom som er både vakkert og godt for barnet å oppholde seg i. Scandinavian Designers Mini fra Borge.

Barnerom med flytapet

Blomster

Sommerblomster som prydet veggene i kammerset, og lukten av mormors soltørkede sengetrekk og høye sommerdyner. Skapsengen som fikk et nytt malingsstrøk for hver familieforøkning. Sammen er det følelsen av sommer, trygghet og kjærlighet.

Barnerom med blomstermiks

Rosa ugle

Ønsker du duse farger på barnerommet med diskret mønster, denne tapeten med rosa ugler er perfekt. Del gjerne rommet opp og mal noen av veggene med rosa farge og en vegg med tapeten. Dette gir rommet soner som du kan innrede med leker eller bøker.

Barnerom med rosa ugletapet

Tegneserie på veggen

Det litt kjedelige barnerommet kan få en eventyrlig vegg på en ettermiddag, som barna til og med kan fargelegge selv. Tapeten er fra Scandinavian Designers Mini, Borge.

Barnerom med tegneserie

Eventyr

Vi er alle oppvokst med eventyrbøker på sengekanten som små barn. Hvorfor ikke ta eventyrene inn på barnerommet med tapet!

Barnerom med eventyrtapet

Dinosaurer

Barnerommet skal være lekent og få fantasien til å løpe, hva med dinosaurer?

Barnerom med dinosaurer

Fargerik barnetapet

Ønsker å lage et fargerikt barnerom, da velger du denne tapeten. Her har vi brukt fargene i tapeten og tatt de igjen i interiøret som lager et eget samspill i rommet.

Barnerom med fargerik tapet