Stue med herdet tregulv

Gulv til stue

Gulvet er hjemmet sitt største møbel, og det er viktig å tenke seg nøye om før du legger nytt gulv. Fargerike har Norges bredeste sortiment på gulv, her er våre beste tips til hvordan du kan finne riktig stuegulv for deg.

Lys parkett til stue

Parkettgulvet Storhaug er en bestselger hos Fargerike. Et gulv med sjel og varme, i lyse toner i treverket. Grunnen til at denne 1-stavsparketten passer så godt inn som stuegulv og andre rom i norske hytter, hus og leiligheter er gulvets robuste overflate og det vakre fargespillet. Det har en miks sortering, med kvistmerker og mønster med direkte referanser til norsk natur.

Perfekt til å skape den lyse skandinaviske interiørstilen, eller som en vakker kontrast mot mørkere farger på veggene

Stue med naturlig parkettgulv

Mørk parkett til stue

Lauvås er en favorittparkett hos Fargerike, og består av klassiske 1-stavs gulvbord som karakteriseres av et rolig fargespill med kun mindre fargevariasjoner. De rolige tonene sammen med den matte lakken gir rommet et strøkent og harmonisk utseende.

En lys og moderne fargesetting som passer godt sammen med sterke farger og kontrastfylt interiør, så vel som roligere og kjølige elementer.

Lyst parkettgulv stue

Slitesterkt laminatgulv til stue

Laminatgulv er både holdbart, slitesterkt og gir god romfølelse. Dagens laminatgulv er av topp kvalitet, du kan velge blant et bredt utvalg design som passer perfekt til dine veggfarger og stueinteriør.

Room Max laminatgulv med karakteristisk lang og bred dimensjon gir gulvet et solid uttrykk. Den robuste overflaten beskytter også gulvet ditt mot skjemmende mikroriper, og er derfor supert valg for stuegulv med mye fottrafikk. Velg matchende gulvlister for å skape en sømløs helhet i rommet.

Laminatgulv stue

Tidløs laminatgulv

Her kan du leke, søle og gå inn på sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Laminatgulv er det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt i stuerommet.

Moskus 12 har pen 1-stav design som tåler harde påkjenninger godt. Med V-fas på 4 sider fremstår dette gulvet med utseende som gir følelsen av et naturlig tregulv. Moskus 12 Fjelleik Beige har en lys farge, perfekt i kombinasjon med Timian FR1355 for å skape en luftig nordisk stil i stuen.

Ram inn rommet med klassiske hvite gulvlister for et tidløst utrykk.

Laminatgulv stue grønn vegg

Herdet tregulv til stue

Med herdet tregulv får du en solid og bestandig overflate i ekte tre. 1-stavs tregulv med varm og naturlig overflate med brede gulvbord, som samtidig dekker behovet for en ekstra sterk slitestyrke, og er derfor et solid alternativ når du skal velge nytt gulv til stue. Saga Hardwood er en nykommer på markedet som stadig blir mer og mer populær. 

Høye hæler og fotballsko gjøre vesentlig mindre inntrykk på herdet tregulv, enn på tradisjonell parkett. Overflaten er varm og komfortabel, samt at det er enkelt å vedlikeholde. Saga Hardwood Frøya har en varm farge, som er enkelt å kombinere med andre farger i rommet.

Herdet tregulv stue

Slitesterkt stuegulv i ekte tre

Stuegulv i store formater, med lange og brede gulvbord gir et unikt uttrykk og romfølelse. Ekte tre skaper liv og kontrast i interiøret, som er perfekt når du ønsker at rommet skal forsterke et genuint og robust uttrykk i naturmaterialer. Les mer om herdet tregulv her.

Saga Hardwood Lindesnes er lyst gulv, med trendy matt lakk. Perfekt som et rolig utgangspunkt på store gulvflater, hvor du kan være mer kreativ med fargesettingen på vegger.

Herdet tregulv stue

Korkgulv til stue

Med kork får du et overlegent gulv med høy gangkomfort, meget god støyreduksjon og varmeisolasjon, støtmotstand og ikke minst et vakkert og holdbart gulv i mange år fremover.

Siden korken har så god varmeisolasjon i seg selv, egner det seg meget godt der du har et kaldt undergulv. Kork er derfor et godt valg til barnefamilier med små barn som leker på stuegulvet. Les mer om korkgulv her.

Med Wood Go Alaska Oak får du et trendy grått gulv, som er enkelt å fargesette sammen med andre delikate veggfarger. Her malt panel med Vannboble FR2301.

Korkgulv stue

Bærekraftig gulv til stue

Kork er et materiale som har en negativ CO2-effekt, da det ikke krever at man feller trær, fordi det kun er barken som høstes. Barken vokser ut igjen og kan høstes på nytt, og hyppigheten er strengt regulert. Korkgulv er derfor et bærekraftig valg av nytt gulv til ditt hjerm.

Korkens eksklusive egenskaper bidrar til et renere inneklima, og fremstår som et av de beste økologiske valgene du kan ta i hjemmet ditt.

Wood Resist Eco Gold Coast Oak har en imponerende realistisk dekor, og skaper lyse stuerom. Perfekt i kombinasjon med lysegrå farge som Kontor FR2115 på vegger. Skap et moderne uttrykk ved å velge interiør i mørke kontraster.

Korkgulv stuegulv