Stue med lyst parkettgulv

Gulv til stue

Gulvet er hjemmet sitt største møbel, mange opplever at det er vanskelig å velge riktig gulv. Og hva slags type gulv passer til ditt hjem?

Vi hjelper deg å velge riktig materiale og farge for ditt hjem. Vi kjenner behovene til folk i ulike livsfaser. Mulighetene er mange og begrensningene er få. Det handler om det som er ekte, autentisk og sjelfullt. Det handler om levd liv – med sine furer og linjer, det handler om kvist og struktur, årringer og fargespill – om å være der du er, uansett hvor du er i livet. Det handler om godfølelsen når du går over gulvet. Her kan du se vårt store mangfold av gulvtyper, enten du er interessert i parkett, laminat eller vinyl til din stue. 

Lys parkett

Liåsen parkett er et vakkert 1-stavsparkett med et rustikt utseende. Gulvet er matt lakkert og har en fin og klassisk fargepalett for ulike variasjoner. En lys og moderne fargesetting som passer godt sammen med sterke farger og kontrastfylte interiør, så vel som roligere og kjølige elementer.
Lyst parkettgulv i grå eik

Naturlig parkett

Denne vakre parketten er full av trærnes egne historier, som har en god balanse mellom moderne renhet og myke linjer. Her er det rikelig med naturlig spill fra kvistmerker og strukturer. Gulvet er preget av godt håndverk av høy kvalitet, og Lyefjell parkett er et vakkert og autentisk hardvoksoljet gulv som gir rommet et elegant løft!
Stue med naturlig parkettgulv

Slitesterkt laminatgulv

Tenk holdbart, tenk slitesterk og stilig. Slik er dagens laminat. Her kan du leke, søle og gå inn på sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes. Med klikksystemet kan du legge det selv, og det har enorme muligheter med utseende og finish. Her er det bare å velge og vrake! Sjekk ut dette lekre og mørke gulvet som har kommet tilbake i trendbildet.
Mørkt laminatgulv til stue

Brede planker

Dette gulvet har en fantastisk overflate som utstråler lunhet og komfort. Med sine ekstra brede bord fremstår dette gulvet like elegant og naturlig som tregulv. Den pregede matte overflaten gir Moskus XL en autentisk struktur med en solid slitesterk overflate.
Laminatgulv med brede planker

Klikkvinyl

Dette gulvet er bygget opp av flere sjikt, som gjør dette gulvet ekstremt robust og slitesterkt. Gulvet er også meget motstandsdyktig mot vann og er derfor ideelt for familier med barn, hund eller mye aktivitet.
Klikkvinyl i lys eik til stue