brune farger bad

Baderom med farger

Baderommet er et sted vi har behov for velvære, egentid og avslapning. Har du malte flater krever deg ikke like mye å endre stilen eller fargene i rommet. Med et lite malingsstrøk har du et helt nytt uttrykk.

Blågrønne farger

En palett som er godt kjent fra før er blågrønne farger i dempede nyanser. Disse fargene er behagelige, rolige og tilfører en avslappet atmosfære til baderommet. Det grå sløret over fargene kombinert med en lys nyanse gir det svale uttrykket. Kombinerer du flere farger i samme nyanse gir det en rolig kontrast, som kan fremheve detaljer. Du trenger ikke glemme flisene helt med velg en overflate med glans eller en mørkere farge som former et spill mellom flatene i rommet.

Foto: Jotun

baderom grønt

Moodboard

Et moodboard kan også brukes til baderommet, hvor du har tekstiler, farger, fliser og annet inventar som skal kombineres. Sett sammen elementene for å se helheten før du begynner med prosjektet. Ønsker du et stramt uttrykk drar du inn flere elementer i svarte detaljer på fliser eller baderoms innredningen. For å åpne rommet velger du lyse sammensetninger, som hvite farger på fliser eller vaskeservanten. 

Foto: Jotun

moodboard

Gyllen og lunt

Lyse og varme gultoner møter deg i dette baderommet. Hovedfargen Hummus 12118 skaper en lun og gyllen base, en fargetone som er moderne og elegant til baderommet. Den er ikke for kulørt men en blanding av gul og beige som gir en spafølelse på badet ditt. Husk også at detaljene gjør mye i et rom med mindre møbler. Ta frem store grønne planter og lag din egen oase på badet.

Foto: Jotun

gyllne farger bad

Moodboard

I denne paletten er varmen og lunheten hovedfokuset i fargene som er valgt. Sammen med hovedfargen Hummus 12118 kan du skape en rolig kontrast med Raw Canvas 10961 som er en dypere farge med et grått slør over seg. 

Du har to muligheter til å kombinere røffere farger og mørkere fliser som gir større kontraster. Eller gå for to-i-ton farger på fliser, tekstiler og innredning som gir en mer balansert følelse mellom fargene.

Foto: Jotun

moodboard