Farger vaskerom

Farger til vaskerom

Trenger vaskerommet litt kjærlighet? Med et par enkle grep, og noe fine farger, blir dette et arbeidsrom du har lyst til å oppholde deg i.

Spilevegg til vaskerom

Trenger vaskerommet ditt en liten oppdatering, kan du gjøre det raskt og enkelt med litt maling og spileplater. Hos Fargerike finner du flere typer spileplater og bambusspiler på rull. Et trendy interiørelement som vil løfte rommet. 

Her har vi sammen med spilene malt veggen i vakre Puddersky FR2509 og lagt Aquarelle Aquastone Dark Grey vinylgulv. Et praktisk og trendy vaskerom i lyse farger. 

På bildet: Vase og lykt fra Light & Living.

Spilevegg vaskerom

Lag mood board

Varme og gyllene farger er perfekt til vaskerommet. Dette er farger som skaper et innbydende rom det er godt å oppholde seg i når man skal gjøre kjedelig husarbeid. Kombiner med messing og detaljer i gull for ekstra varme i rommet.

Er du usikker på om elementene og fargene passer sammen? Lag et mood board med fargeprøver, fliser og andre detaljer. Slik får du et overblikk og ser raskt om du skaper en god helhet.

Moodboard vaskerom

Blått vaskerom

Blåfarger kan være elegante, samtidig som de frisker opp vaskerommet. Fargesterke blåfarger og støvete blåfarger er en ny favoritt for mange. To farger som passer til alle rom i hjemmet og som skaper en god atmosfære det er enkelt å trives i. Her har vi malt vaskerommet i fargen Due FR1371, sammen med det praktiske vinylgulvet Cordoba Grey fra Gerflor.

Bruk vinylbelegg til gulv på vaskerommet som er slitesterkt, tåler vann og er lettstelte. Hos Fargerike kan du velge og vrake blant vinylbelegg med et bredt spekter av farger og mønster.

blått vaskerom

Grønt vaskerom

Grønnfarger er svært behagelig å omgi seg med, og er perfekt om du ønsker en lys og luftig følelse på vaskerommet. Bruk duse og naturlig farger som gir en ro til rommet.

Legg merke til de kraftige persiennene i trendy sort, et smykke i rommet som løfter utrykket. Hos Fargerike finner du et bredt utvalg persienner, som kan skreddersys til dine vindu på vaskerommet.

Grønt vaskerom

Våtromsplater til vaskerom

Hos Fargerike finner du også våtromsplater fra Fibo i flere ulike design. Skap ditt drømmerom raskt og enkelt med disse praktiske platene, som i dette rommet med marmordesign. Perfekt valg til et vaskerom hvor du er avhengig av robuste og lettstelte løsninger. 

På bildet: Vegg 2487 Bianco Marble. Håndklær Pagunette Supreme Raspberry.

Marmor plater vaskerom