Moderne hytte på Skeikampen

Bli med inn i den vakre hytta på fjellparadiset Skeikampen, stylet av interiørkonsulent fra Fargerike.

Skeikampen hytte
Interiørkonsulent for Fargerike: Siv Brenne
Fotograf: Per Erik Jæger

Skeikampen byr på nærhet til opplevelser og aktiviteter for hele familien. Her er det muligheter for å skli ut i langrennsløypa eller alpinbakken like ved hytteveggen. Eller nyte sommersola i grønne omgivelser.

Derfor skjønner vi godt at mange drømmer om en smart og moderne hytte akkurat her. Denne familien gjennomførte hyttedrømmen, og Fargerike har vært så heldig å få komme på besøk. 

Grå Skifer Jotun beis hytte

På bildene: Hytta er beieset i den lune fargen Grå skifer fra Jotun. Perfekt sammen med detaljer på eksteriør i ekte skifer og sorte fasadedetaljer. 

Fra143,-pr. l3 liter

Baron Terrassebeis

Baron Terrassebeis

Baron Terrassebeis er en vannbasert terrassebeis som sikrer en vannbestandig beskyttelse og gir en meget pen beiseffekt selv på tidligere behandlede flater. Nytt og tidligere behandlet treverk må vakses grundig før påføring av terrassebeis.

3 liter
Før 499,- 429,-
10 liter
1 499,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
NÅ fra 143,- pr. literFør 166,-

Denne hytta er like flott inne som ute. Stilen på hytta er moderne og praktisk. Eksteriøret i grå beis og skifer passer godt inn i omgivelsene, og byr på et moderne utrykk sammen med sorte detaljer på fasaden. 

Les også: Inspirerende farger til beis

Hytta har terrasse på flere sider, og gir gode muligheter for å nyte solen i solveggen igjennom dagen. Terrassen er beiset i en varm brunfarge, som luner utrykket sammen med de grå veggene. Favorittkroken på terrassen er innredet med robuste solstoler i tre, og stylet med myke tekstiler fra Norvigroup hos Fargerike. 

Grå skifer hytte beis

På bildet: Ingen hytte uten en ordentlig solvegg. Oransje pledd fra Norvigroup. Pute Obelix fra Gustav Ovland hos Norvigroup i farge sort og salvie.

Moderne trepanel

Innvendig i hytta har denne familien ønsket å la det naturlige varme treverket stå i fokus. Alle vegger og tak er kledd i panel beiset i en lys moderne farge, som får frem det naturlige spillet med kvister i treverket. Resultatet blir lunt, men likevel lyst og luftig.

Stue hytte skeikampen

På bildene: Med naturlig treverk i fokus. Veggfarge på panel er Lys Edel fra Bjærtnes sag. Teppe Todi hvit i 200x290 cm fra Norvigroup. Kelimpute i sofa er privat, pute Arrow i røkt eik og Arrow i farge sort/kull  fra Norvigroup. Pute i stolen er Romano i farge Salvie designet av Gustav Ovland for Norvigroup. Pledd Milano i rust og Bormio lykt i fargen Tan fra Rebell. 

Tyrilin Interiørbeis

Tyrilin Interiørbeis

Vakker matt, vanntynnbar oljebeis til ubehandlede vegger og tak av furu og gran. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, gir ett vakkert trasparent fargespill. Tyrilin Interiørbeis er enkel å påføre, luktfri og tørker hurtig. Effektivt lysfilter motvirker gulning av treveket. Kan blandes i mange vakre beisfarger. Ett strøk er nok!

0,75 liter
339,-
3 liter
899,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
fra 300,- pr. liter
Hytte kjøkken Skeikampen

På bildet: Naturlige toner på kjøkkenet. Panel beiset i  Lys Edel fra Bjærtnes sag. Rye Mathilde i farge Terra 80x230 fra InHouse. Akira kjøkkenhåndkle designet av Gustav Ovland for Norvigroup.

Sorte interiørdetaljer

Det grønne moderne hyttekjøkkenet passer fint inn i den åpne romløsningen, og tilfører litt ekstra farge til interiøret. Den duse og naturlige grønntonen passer godt sammen med trepanelet og de andre interiørdetaljene i varme rusttoner. 

Legg merke til de moderne sorte detaljene på kjøkkenet og i interiøret, som skaper en gjennomført effekt fra utsiden av hytten til innsiden. 

Spisestue hytte skeikampen

På bildene: Panel beiset i Lys Edel fra Bjærtnes sag. Teppe under spisebord Tofino i brun/beige fra Inhouse. Bormio lykt og skinnbrett Forno fra Rebell. 

Lune soverom på hytta

Hytta er stedet vi senker skuldrene, nyter helger og ferier. Derfor er gode soverom like viktig på hytta som hjemme. Her har soverommene fått vakker panel i mørkere beis og praktisk mørkleggende solskjerming, som gir gode vilkår for en god natts søvn. 

Skeikampen hytte soverom

På bildene: Hovedsoverom - Panel beiset i Myk eleganse fra Bjærtnes Sag. Sengetøy Mio i rustbrun fra Turiform hos Norvigroup. Pynteputer Arrow fra Gustav Ovland og pledd Milano (tosidig) i farge rust fra Rebell, begge fra Norvigroup. Solskjerming fra Luxaflex hos Fargerike. 

Gjesterom - Panel beiset i Lys Edel fra Bjærtnes sag. Sengetøy Enjoy i farge rust i 100% bambus fra Turiform hos Norvigroup. Lykt Fornio i farge tan fra Rebell hos Norvigroup. Rye Mathilde i farge Terra 80x230 fra Inhouse.