Lilla barnerom

Bli med inn i en magisk drøm av et barnerom til Instagrammer @mittkontrasthjem.

Barnerom lilla

Fløyelsmyk

FR2005

En nydelig, sart rosa tone. Den har et fløyelsmykt uttrykk og den har et hint av lavendel.

Lette og duse farger til barnerom

Marthe deler små og store prosjekter med sine følgere på Instagram med kontoen @mittkontrasthjem. Denne gangen var det jenterommet som skulle fargesettes og innredes med selvbygd seng.

Vi i Fargerike har gitt fargetips til dette drømmerommet. Valgene falt på lillatoner i Fløyelsmyk FR2005, og NCS-fargene S1030-R50B, S0520-R60B og S0505-R50B ton-i-ton.

Dempede farger gjør barnerommet rolig, men likevel lekent. Med lette og duse farger, og enkelte sterkere fargeinnslag kan man tilrettelegge for både ro og kreativitet. Les mer om farger til barnerom.

Lilla barnerom

Hjemmelaget seng

En stilig plasstilpasset seng bygde de selv av finérplater. Sengen er bygd i høyden, og skjuler et "hemmelig" rom i nedre del. Stilige treformasjoner og spiler ble skåret ut i trefinér som gir en lun sengeplass til de minste. 

Det naturlige treverket i finérplatene står fint i kontrast til de duse lillatonene og toner ned det sukkersøte utrykket fra fargene på vegger og tak.

Male gulv barnerom
Tregulvet er malt i NCS-fargen S0505-R50B.

Ton-i-ton i lilla på barnerommet

Veggene på barnerommet ble malt Fløyelsmyk FR2005. Til gulv og tak ble det valgt ut ton-i-ton lillanynaser med NCS-koden S0520-R60B til taket og på gulv S0505-R50B

Det typiske lilla eller rosa rommet er sjeldent feil og stor stas for de minste. Fløyelsmyk FR2005 er en vakker og nøytral farge som oppleves dus og lett med et hint av lavendel.

Baronesse Silke

Baronesse Silke

Baronesse Silke er en vanntynnet veggmaling til innendørs bruk som gir en silkematt, skjoldfri og vaskbar overflate med glans 09. Merket med EU-Ecolabel.

1 liter
299,-
3 liter
499,-
10 liter
1 399,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
fra 140,- pr. liter
Barnerom male tak
Taket på barnerommet er malt i en lysere nyanse av lilla med NCS-koden S0520-R60B.

Male mønster på veggen

Marthe har tilført barnerommet en kreativ sirkel på en av veggene med magnetmaling kombinert med NCS-fargen S1030-R50B. Dette skaper en leken effekt med mer ton-i-ton i lilla. 

Med magnetmaling kan du henge opp tegninger og småting rett på veggen med magneter. En artig liten detalj som tilfører barnerommet det lille ekstra.

Alanor Magnetmaling

Alanor Magnetmaling

Mørk grå, vannbasert akryl magnetmaling. Inneholder stor andel jernpartikler for ekstra god effekt. Luktsvak. Kan overmales i ønskede farger med de fleste vanlige veggmalinger, tavlemaling etc. Kan påføres tapet, glassfiberstrie, spon- eller gipsplater. Vi anbefaler bruk av neodymium magneter.

0,5 liter
679,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
1 358,- pr. liter
Barnerom farger
Med magnetmaling kan du lage oppslagstavle rett på veggen.