Magpaint Magnetmaling er en type magnetmaling som inneholder en større andel jernpartikler for bedre effekt. Malingen er vannbasert, luktsvak og rustfri. Malingen er en mørk grå maling, som kan overmales med de fleste vanlige veggmalinger i ønsket farge. Den er fin under fototapeter eller tavlemaling.

Tekniske detaljer

Størrelse
0,5 l
Overflate
Vegg
Støvtørr i timer
4 timer
Overmalbar i timer
24 timer
Dekkevne i m2/l
2 m²/l
Påføringsmetode
Pensel, Rulle
Bruksområde
Gips, Mur, Tapet, Betong, MDF

Kvalitet

Alanor Tavlemaling er en matt, sort alkydmaling for ikke sugende underlag. Tavlemalingen gir en overflate man kan tegne og skrive på med skolekritt. Ypperlig til dører eller glatte veggflater.

Instruksjoner

Det er viktig å være klar over at det er jernpartiklene i magnetmalingen som gjør den magnetisk. Det er derfor viktig å ha flere strøk magnetmaling, beregn ca. 1 liter pr 2 m2. Underlaget må være rent og tørt. Påføres i romtemperatur. Rør godt i boksen før og underveis, for å fordele jernfilsponet. Magnetmalingen påføres med lakkrulle eller skum rulle. La den tørke minst 4 timer før neste strøk. Tre strøk med magnetmaling er oftest tilstrekkelig. Flere lag maling vil forsterke den magnetiske effekten. Ved tvil, kan du først male et testfelt. Vent minst 24 timer før påføring av toppsjikt/ veggmaling eller tapet. Vi anbefaler bruk av neodymium magneter.

Andre har også sett på