grønn gang

Grønn velkomst

Å komme hjem til Elisabet, er som å gå inn i et mykt slør av noe sølvaktig og grått. Det er noe drømmende, nesten litt uskarpt, som møter oss innenfor dørene. Her kommer du inn til et hav av grønnfarger og naturlige tekstiler.

Velkommen inn

Den sølvgrønne fargen på veggene skaper en disig patina og man får følelsen av ro, harmoni og balanse. Fargene lager et mindre skille mellom natruen ute og gangen inne. Få lyset inn i gangen og bruk de natrulige fargene.

Krukker/taklampe, skinnbenk og puter fra Light & Living.

grønn gang

Grønne nyanser

Grønn kommer i mange nyanser, og hos Elisabet er både de dempede og de friske grønnfargene representert. Som i sølvgrønne strå i patinerte leirkrukker med friske gulgrønne blomster som er plassert rundt omkring i huset.

grønn gang

Interiørdetaljer

Store keramikk krukker i ulike fasoner og størrelser pryder gangen til Elisabeth. De natrulige elementene og teksturen går igjen i interiøret som pyntes med naturlig gress fra hagen.

Krukker fra Light & Living.

naturlig interiør

Naturlig tregulv

Hos Elisabeth er naturen valg som hovedelement og de brede gulvbordene i gangen med en autentisk og ekstra farge. Det varme parkettgulvet går i ett med veggfargen Ascott, en lun gråbeige fargen med rød undertone.

beige gang