Nye farger til Fiskelaushytta

Bli med inn i den nyoppussede Fiskelaushytta til DNT i Oslo, fargesatt av interiørkonsulent fra Fargerike.

Video

Interiørkonsulent og styling: Lise Rønning Jensen, Fargerike hovedkontor
Video og klipp: Silje Moen

Dugnad og oppussing hos DNT

Da det lokale styret for Fiskelaushytta i Østmarka i Oslo tok kontakt med Fargerike om et mulig samarbeid på oppussing, var Fargerike rask på å takke ja. Sammen med en motivert dugnadsgjeng hos DNT, bidro Fargerike med interiørkonsulent og produkter til en kjærkommen oppgradering av hytta i skogen. 

Denne helårshytta ligger sjarmerende til med nærhet til tjernet Fiskelausa i utkanten av Oslo. Her er det muligheter for både fiske og kanopadling. En lett tilgjengelig hytte med både sykkel, barnevogn og som gående, i kort avstand fra Losby Gods. 

Den sjarmerende DNT-hytta består av to soverom med fire sengeplasser, stue og kjøkken. Både interiør og eksteriør trengte en oppgradering av sine overflater, og i løpet av sommeren sto hytta nyoppusset og klar for høstsesongen i Østmarka.

Nye farger til hytta

Interiørkonsulent fra Fargerike bidro med å utforme et mood board med fargeforslag, produkter og interiør til hytta. Målet var å ta vare på det som allerede var og gjøre en overflateoppussing på budsjett av dugnadsgjengen i lokallaget for denne DNT-hytta. 

I stue og kjøkken ble alt av panel og bjelker i taket behandlet med interiørbeis i fargene Varde, Skumringstid og Perle. Kjøkkeninnredning ble malt opp i den tidsriktige fargen Lys Oliven FR1819

Skap, stuebord og spisemøbler ble pusset ned, og behandlet med Osmo hardvoksolje i fargen RAV. Alle vinduskarmer ble malt opp i fargen Naturlig hvit FR1941, og alle dører ble fargesatt i fargen Storbygrå FR1212

Noen nye møbler kom inn i stuerommet, puter og gardiner i passende tekstiler fra Fargerike.

På soverommet ble de klassiske køyesengene tatt vare på og malt opp i grønnfargene Lys Oliven FR1810 og Stram militær FR1112. Farger som går godt sammen med DNT sitt kjente sengetøy i blå og grønn. Panel på vegger ble beiset med interiørbeis i fargen Perle, og vinduskarmer malt opp i Naturlig hvit FR1941.

Nye farger utvending

Utvendig ble hytta malt opp i en ny fasadefarge med Ravnsvart FR5194. De røde detaljene på vindu ble beholdt med rødfargen Bergensrød fra Jotun. Platting ved inngangsdør fikk en oppgradering med beis i fargen Svartorbekk FR210024.

Se bilder fra hytta før oppussingen, og det fantastiske sluttresultatet fra dugnadsgjengen i videoen øverst i artikkelen. 

Hos Fargerike finner du alt du trenger for å gi hytta en oppgradering. Se vårt utvalg av fargerinteriørbeiseksteriørbeisgulvgulvmalingtapetsolskjerming og mye mer.