Kanel månedens fargefavoritt

Kanel

Gylne farger, puddernyanser, krydder og jordtoner er helt perfekt om du vil skape en intim og varm atmosfære. Sett et personlig preg på hjemmet ditt med lun Kanel FR1329.

Varme farger til stue

Rødbrune nyanser skaper varme, ro og trygge omgivelser. Samtidig som de er ekstroverte, glade og skaper energi. Perfekt til sosiale rom som en stue. 

Vegger malt i varme farger kler godt mørke detaljer i interiøret. Det gir en fin dybde og en lun "hulefølelse" man kan slappe av i og la seg bli omfavnet av. Kombiner gjerne brune og rødlige toner med gulv i lys eller en kjølig nyanse.

Teppe Kansas i honninggul og pledd Hødnebø. Sofabord og interiør fra Møbelringen. Gardiner Pagunette Pagulight 556343. Bordlampe fra Light & Living.

Kanel stue

Farger med glød

Varme farger finner vi i den delen av fargesirkelen som er lilla, rosa, rød, orange og gul. Har du valgt gylne og varme farger kan du gjerne kombinere det med mørkt interiør og detaljer i sort. Da unngår du at helhetsinntrykket ikke blir for søtt. Ta gjerne inn detaljer av gull, messing eller kobber som gir fargene i rommet ekstra glød. 

Vitrineskap og stol fra Møbelringen.

Kanel stue

Energisk fargepalett

Entréen gir et førsteinntrykk av de som bor der og et sted for å velge mer vågale farger. Dette er et rom med mye aktivitet morgen og kveld, og her kan det være fint å velge energiske farger. Kombinasjonen av brent oransje, rosa og lilla gir et feminint og moderne uttrykk. 

Kanel gang

Mal døren

Våg å gi dører og ytterdøren farge. Dører er store overflater i rom, og gir mulighet til å tilføre mer farger til smårom som en yttergang. Denne døren er malt i Kanel FR1329.

Tapeten i denne gangen er fra Storeys, kommoden er malt i Franskbrent FR2506 og garderobeskapet er malt i Mars FR1330.

Kanel gang