Lykke grønn vegg

Lykke

En støvete grønnfarge som passer perfekt til alle rom i hjemmet. Bli kjent med hvordan du kan bruke den trendy og syrlige grønnfargen Lykke FR3505.

Lykke FR1357

De syrlige og duse grønnfargene er stadig mer i vinden. Grønt har vært en favoritt til alle rom i hjemmet her i Norden i lang tid, og det er stadig nye nyanser av grønt som er på trenden.

Lykke FR1357 er en grønn fargefavoritt hos oss i Fargerike. En farge som passer perfekt inn i den grønne fargetrenden i 2023. En nydelig grønntone som kan sammenlignes med å gå en tur i skogen. Den gir en følelse av trygghet, ro og lykke.

Stoler malt i nyheten Tidevann FR2305.

Lykke grønn gang

Grønt soverom

Til soverommet er det viktig å finne en farge som gir ro og skaper rom for en god natts søvn. Duse farger er alltid populært til soverom, og vi ser at flere og flere velger harmoniske grønnfarger til soverommet.

Lykke FR1357 er et godt valg til soverommet, da den oppleves som rolig på veggen og gir en sval følelse. Kombiner med rene hvittoner på detaljer, interiør og sengetøy. 

Her har vi spraymalt sengegavl i harmonisk grønnfarge, som blir blikkfanget i rommet.

Lykke grønn soverom

Grønn stue

Grønn er av de mest avslappende fargene, minner oss om naturen, virker avkjølende og gir rom for avkobling. Grønnfarger har likevel varme nok til å gi et lunt rom, og er derfor en god hovedfarge i et rom som stuen. 

Spesielt de skitne og støvete grønnfargene, som Lykke FR1357, er gode å leve i. Dette er dempede, behagelige veggfarger perfekt til de viktigste rommene i ditt hjem. Velger du en dus farge til veggen er det enklere å innrede med din personlige interiørstil i de fargene du måtte ønske å tilføre på detaljer. 

Gardiner fra Pagunette hos Fargerike.

Lykke grønn stue