Nude på kjokkenet

Nude

En vakker og behagelig farge, som gir de vakreste kombinasjoner med andre nyanser og materialer. Månedens farge er Nude, en farge som oppleves varm, lun og elegant.

Forandrer seg med lyset

En lekker dus rosafarge som gir rommet et delikat og sofistikert preg. Nude FR2510 forandrer seg med lyset igjennom dagen. Den er lys rosa og "nude" i morgenlyset, i kveldsmørket oppleves fargen mørkere. Det er ikke like lett å gå lei fargen når den opptrer så ulikt til forskjellig lys igjennom dagen. 

Nude på kjøkken

Ton-i-ton

Denne kombinasjonen er enkel å like med tidløse, naturlige farger i behagelige fargetoner. Selv i stramme omgivelser vil den oppleves lun og varm. De forskjellige nyansene av nude kan helt fint blandes med hverandre eller andre farger og er enkle å lykkes med.

Laminatgulvet Moskus 12 svart Eik, gir hele rommet en strammere stil og kombineres godt sammen med den duse veggfargen. 

Nude på kjokkenet

Moodboard

De nude nyansene er i den rød/rosa fargefamilien, men er hverken røde eller rosa. Et grålig slør ligger over denne nyansen av nude, men Nude er et varmere alternativ til grånyanser. Velg deg ut en hovedfarge for rommet du skal pusse opp før du starter på sekundærfargene.

Det kan være lurt alltid å ha med en fargepalett i vesken over fargevalgene i hjemmet ditt. Får du lyst til å kjøpe noe nytt, ser du med en gang om fargen passer inn hos deg eller ikke. Et Moodboard gir et visuelt uttrykk over hvordan helheten blir i rommet. Prøv deg frem med å lage moodboard til ditt hjem.

Tips! Matt maling og tekstiler i lin skaper en sofistikert følelse.

Månedens farge februar Nude

Sett farge på taket

Et vakkert og nymalt tak gir hele rommet et løft. Tenk på hva rommet skal brukes til før du velger farge til taket. Skal det soves, lekes, matlaging eller slappes av? Velg farger som underbygger stemningen og atmosfæren du ønsker. Er det høyt under taket, vil rommet oppleves lunere hvis taket er i en mørkere nyanse. 

I denne spisestuen har vi malt taket i Nude FR2510 og veggene i Salix Alba FR1464.

Lysekrone fra Light&Living, gardinstang i blå og gull fra Toso, gardiner sydd i tekstil av Treflis Morris & Co Intag. Lysestaker, messingskåler og messingvase fra Broste.

Male taket i Nude