Kalkhvit stue

Kalkhvit

Kalkhvit FR1530 er en tidløs klassiker. Et godt fargevalg om du ønsker en lys og balansert stil.

Lyst og balansert med hvitfarger

Lyse og hvite vegger går aldri av moten. Kalkhvit FR1530 er en trygg fargenyanse å velge om du ønsker et rent og avslappende uttrykk uten forstyrrende elementer.

Hvite nyanser skaper en lys og balansert stil, samtidig som lyse nyanser åpner opp rom. Her kan du tilføre et spennende uttrykk med interiør i kontrastfarger, eller interiør i lyse nyanser ton-i-ton.

Kalkhvit vase

Lyse rom

Tenk på hvilken form rommet har, og hva du ønsker å fremheve når du skal velge farger til veggene. Lyse nyanser som Kalkhvit FR1530 kan skape et "blankt lerret" på veggene med rom for å fremheve kunst og personlige gjenstander. 

Hvite nyanser er populære, og med god grunn da de reflekterer det naturlige lyset godt. De fleste av oss i Norden ønsker å bringe mer lys inn i våre hjem, samtidig som hvite nyanser er enklere å kombinere med personlig stil på interiøret.

Kalkhvit stue

Sorte detaljer

Lyse vegger kan få rom til å virke større. Samtidig er det enkelt å matche lyse nyanser som Kalkhvit FR1530 til alle typer gulv. Hvit fremhever detaljer i rommet, en stilig effekt er da å velge interiør i kontrastfarger og materialer med forskjellig struktur.

Dette stuerommet har mørke laminatgulv og elegante mørke detaljer i interiøret. Vinduene er malt i Svart marmor FR1033, hvor den sorte fargenyansen skaper illusjon av større vinduer. Interiøret er i ulike materialer og tekstiler som lin og fløyel.

Stol, puff og bord fra LG. Charles teppe fra Storeys. Vase, fat, pidestall og krukke fra Light & Living.

Kalkhvit

Male peisen

En iøynefallende detalj i dette stuerommet er peisen. Ved å male selve peisen i Høststorm FR1216 skapes en lun sone. Kalkhvit FR1530 som oppleves varm, er flott å kombinere med andre varme toner, som denne lune blånyansen.

Vaser fra Light & Living, og kurv fra Festival.

Kalkhvit

Matt eller blank maling?

Med hvite og lyse nyanser på veggene, er det viktig å tenke på teksturer. Ved å velge matt eller høy glansgrad på malingen kan du skape et spennende uttrykk med Kalkhvit FR1530. Ulik tekstur på ulike flater med samme farge er effektfullt. Samtidig kan det være flott å kombinere matte veggflater med ulike teksturer på interiøret, som her kombinert med svart glanset skjenk. 

Prøv vår Baronesse Matt for et perfekt matt resultat, eller Baronesse Silke med høyere glansgrad.

Skjenk fra LG Interiør. Lampe og vaser fra Light & Living.

Kalkhvit og sort marmor