Jotun Lady Canvas 2024

JOTUN LADY CANVAS 2024

JOTUN LADY lanserer nytt fargekart for 2024: CANVAS – Colour Design by LADY. Bli kjent med de 23 utvalgte interiørfargene for 2024.

Se hele fargekartet og alle fargene til JOTUN LADY CANVAS 2024 her.

Inspirert av naturen

– Vi ser en stadig voksende, global trend for beroligende og harmoniske fargekombinasjoner satt sammen på en sofistikert måte. Som svar på dette tilbyr Jotuns nye fargekart et bredt spekter av naturens egne grønntoner, samt friske blåtoner og myke grå nyanser som minner om de meditative effektene vi finner i himmel og hav. Kolleksjonens brune og beige fargetoner bringer med seg jordnærhet, lunhet og trygg forankring, mens utvalgte nyanser i gult bistår med glede og optimisme.

Vegg: LADY 7386 Pistachio

Foto: Jotun A/S

Pistachio Jotun Lady

Beroligende grønt

Grønne farger gir umiddelbare assosiasjoner til naturens ro og skaper rom med avslappende atmosfære. Paletten av ton-i-ton farger med røtter i naturen gjenskaper freden du kan finne i en lysning i skogen, og stemningen i hjemmet blir både lett og frisk – og beroligende.

Tak og vegg: LADY 7685 Subtle Green
Vegg (bak): LADY 7386 Pistachio
List: LADY 7686 Mindful Green
Vindu: LADY 9918 Klassisk Hvit

Foto: Jotun A/S

Jotun Lady Canvas

Varm og jordnær

Jord og sand, skjell og stener… Naturen byr på langt flere farger enn grønt. Solide jordfarger, avdempede gultoner og varme rødfarger kan gi assosiasjoner til storslåtte landskap av fjell og ørken. Vakre, uendelige naturriker som gløder i soloppgang. 

LADY 20217 Muted Coral

Foto: Jotun A/S

Muted Coral JOTUN LADY

Ut i det blå

Fargenyheten True Blue er en frisk og ren blåtone med umiddelbare assosiasjoner til himmel og hav. Som en perfekt partner til nøytrale Klassisk Hvit, demonstrerer den hvordan små innslag av farger har en transformerende effekt på interiøret.

Vegg: LADY Klassisk Hvit
Benk: LADY 4947 True Blue

Foto: JOTUN A/S

Jotun Lady Klassisk hvit