Vårtegn gul Fargerike

Vårtegn

En ny fargetrend vi i Fargerike elsker, er å male med gult! Vi viser deg hvordan du fargesetter og kombinerer andre farger med vakre Vårtegn FR2276.

Vårtegn FR2276

Vårtegn FR2276 er en glad gulfarge Fargerike lanserte med årets farge 2022. Folket ønsket fargene tilbake i hjemmene sine, spesielt energiske farger som skaper glade og sosiale rom. Da kan gult rom være perfekt valg.

Vårtegn FR2276 er en lys farge som åpner rom og passer til flere ulike stilretninger. Fargen gjør seg spesielt godt i kombinasjon med ton-i-ton i gult eller dype kontraster på interiørdetaljer.

Vårtegn trendfarge gul

Gul trendfarge

Fargene vi ønsker oss nå er mer kulørsterke og lekne, som sammen blir glade fargekombinasjoner. Gul er en farge som lenge har vært ute av trendbildet, men som nå er i full fart tilbake. Som årets farge 2022 lanserte Fargerike en rekke nye gulfarger

Våger du å hive deg på den gule fargetrenden, men ønsker å tone inntrykket litt ned, er Vårtegn FR2276 et godt valg som også passer med gult interiør. Denne duse gule fargenyansen er dempet og gir et rolig inntrykk. Den gjør seg godt på store veggflater, både på kjøkkenet, i stue, på soverommet eller i gangen. 

Gul trendfarge Vårtegn

Pastellfarger

Den gule fargen skaper et lunt bakteppe og gir rom for å bringe inn lekne farger på tekstiler og interiør. Myk opp rommet med kombinasjonsfarger i dus rosa og lyse blåtoner. Lekne pasteller gir rommet et mykt og kreativt inntrykk sammen med Vårtegn FR2276.

Vårtegn gul og rosa

Gul og rosa

For å skape et enda mer interessant uttrykk kan du kombinere Vårtegn FR2276 med dypere rosa-, rød- og burgunderfarger. Den gule nyansen fremhever de røde og rosa detaljene i rommet, og skaper en romantisk stil. 

Gul og rosa

Gult soverom

Blått sammen med gult er en sikker vinner. Her har vi innredet med dype blåfarger som nesten oppleves som sorte, sammen med friskt hvitt sengetøy og en kommode i varmt tre. 

Å velge gult soverom kan være skremmende for noen. Velger du de duse og dempede tonene som Vårtegn FR2276, blir uttrykket likevel rolig og avslappende til et soverom. 

Gul soverom

Kombinasjonsfarger til gul

For å lykkes med gult er det et godt tips å bruke fargelæren treklang. Bruk trekanten og roter inne i fargesirkelen. Bestem deg for en hovedfarge og bruk de andre som aksentfarger på mindre flater eller detaljer. Da vil fargene poppe mer frem. 

Dette stuerommet er fargesatt med Vårtegn FR2276 som hovedfarge, sammen med dyp blå og lysere blå som aksentfarger. Sammen med interiørdetaljer i messing og et rustikt tregulv, blir inntrykket harmonisk og fargene balanseres godt sammen. 

Vårtegn gul og blå