Farger hus fargekart

Utendørsfavoritter - Nytt fargekart!

Nye og gamle farger i nytt fargekart fra Fargerike.

Utendørsfarger 2023

Endelig er vårt nye fargekart for dekkende utefarger klart! Og med årets utendørsfarger tar vi med oss inne-fargene ut. Den klassiske stilen med grå og hvite hus er fortsatt populær, men trenden viser at vi mer enn gjerne tar med oss interiørfarge-favorittene våre ut.

– Det betyr deilige, delikate farger, dempet med sort for utendørs bruk. Sofistikert, nytt og med litt mer egenartet, sier Tale O. Henningsen, kreativ leder i Fargerike.

Har du en større drøm om å bygge et helt nytt hus og designe din personlige planløsning. Da kan Systemhus være en spennende mulighet for deg. Les mer om ulike moderne hus.

Bestill fargekartet gratis hjem til din postkasse her.

Farger hus fargekart

Nye farger til hus

Trenger huset ditt et strøk maling utvendig eller en helt ny farge? Da anbefaler vi deg å ta en titt på Fargerikes nye fargekart for utendørsfarger. Fargekartet byr på 14 lekre murfarger og 70 inspirerende utendørsfarger. Besøk din nærmeste Fargerike-butikk for å hente ut vårt nye fargekart.

Se hele fargekartet her.

Fargekart Eksteriør Fargerike

Tips, råd og fargehjelp hos Fargerike

Alt ser nyere og flottere ut med noen strøk maling, og en ny, vakker farge på vegger, staffasje og grunnmur vil definitivt gi huset ditt en ny hverdag. En nymalt fasade er flott, men ikke glem inngangsdører og terrasse.

– Hvis du trenger tips eller hjelp, må du huske at alle våre butikker har farge- og interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med farger og former, både ute og inne. Ta med et bilde av huset ditt og kom innom vår butikk, eller bestill en interiørkonsulent hjem til deg for enda mer personlig veiledning og forslag, foreslår Henningsen.

Les mer om fargehjelp og interiørkonsulenter her.

Fargekart Fargerike dekkende utemaling

Trendy husfarger

Ifølge Henningsen gir de nye fargene i fargekartet identitet og særpreg, og fremhever husets arkitektoniske detaljer.

– De spennende og mørke fargene har også fått sin fortjente plass. Brunsvarte farger med mye tyngde, og sort med en anelse av blått er med. De to nye retningene harmonerer godt og er perfekte til å fremheve det du ønsker, enten det er et inngangsparti, en vindusomramming eller et lekkert hagemøbel. Med disse fargene gjør du hjemmet ditt vakkert, personlig og litt trendy, sier hun.

Les mer om årets fargetrender utendørs her. 

 

Fargerike mørke husfarger