Fargekart beis

Utendørsfavoritter - Fargekart til beis

Med dette nye beiskartet håper Fargerike å inspirere til vakre og personlige hjem.

Helt nytt fargekart til beis

Nå har vi samlet sammen våre utendørsfavoritter til beis i et stort fargekart. Se hele det nye fargekartet digitalt HER eller besøk din nærmeste butikk. 

I det helt nye fargekartet er det 24 farger som reflekterer dagens fargetrender i en etterlengtet oppdatering, deler kreativ leder Tale O. Henningsen begeistret. Fargekartet er delt inn i fire fargefamilier med sju helt nye farger. 

Fargekart beis

Beis i vinden

I beisens verden fanges den naturlige roen og hvilen vi egentlig søker i naturen. En smal av det opprinnelige, myker opp det stramme og lover bestandighet. Beis slipper gjennom trestrukturen, og i fargenes dype oppstår liv og spenning. Uansett om huset er stramt og moderne eller den tidløse, klassiske fjellhytte, vil beis være et godt og naturlig valg. 

På bildet: Grå Or FR9140

Grå Or beis farge

Helt nye farger

De 24 fargenyansene til beis spenner fra delikate gråtoner, smakfulle mellombrune toner, fra tidløse sandfarger og til de tradisjonelle mørkebrune tonene. Fargenavnene henter sin inspirasjon fra den norske naturen – de nye fargene Vikafjell, Fjellsildre og Skogbrunharmonerer godt sammen med dagens bestselgere Bark, Naust og Patina.

På bildet: Naust FR5004

Naust beis farge hus

Fremhever ulike stiler

Beiskartet byr på moderne arkitektur, med fokus på mur og trendy mørke detaljer. Det er arkitektur med lekne detaljer som fremhever ulike stiler typisk for tiden. Vi viser det ekte for å fremheve best mulig gjengivelse av farge, og ikke minst treets unike struktur i møte med beis.

På bildet: Fjellsildre FR9210

Fjellsildre hus beis farge

Kombinasjoner til beis

De nye fargene til beis er tilpasset våre eksisterende farger til terrassebeis. I kombinasjon med våre dekkende farger til maling, får utrykket sømløse overganger. Fargene til beis kan brukes til møbler og tidstypiske spilevegger for urbane uterom, men også til tradisjonelle bygg i fjellheimen. Ingen detaljer er utelatt.

På bildet: Bastant FR9205

Bastant farge beis hytte

Få fargehjelp til uterommet

I Fargerikes butikker vil du i våre fargestudioer få profesjonell hjelp, mulighet til å utforske og sette sammen unike fargekombinasjoner gjennom bruk av våre oppstrøksprøver og fargelameller til alle husets flater. Trenger du mer hjelp – ja da kommer våre interiørkonsulenter også på hjemmebesøk.

På bildet: Vikafjell FR9211

Vikafjell beis farge hus