Tåke lys blå farge

Tåke

Fargen Tåke FR1370 er tidløs lyseblå farge, som gir luftige rom. La deg inspirere hvordan du kan bruke denne nøytrale fargen til å skape spennende rom.

Tåke FR1370

Tåke ble lansert sammen med Årets Farge 2018, og har siden blitt en fargefavoritt for mange. Den er nøytral, sval og akkurat passe dus blå. En perfekt farge til deg som ønsker et nøytralt bakteppe på veggen, hvor du kan leke deg med spennende kontraster på interiøret. 

Kelly er en av våre favoritter i kombinasjon med Tåke. Uttrykket blir ungt og trendy, spesielt med en liten dæsj varm rosa

Blå grønn

Tidløs blåfarge

Tåke er en perfekt blåtone for deg som ønsker en lys, men likevel delikat og dempet blåtone. Den vil ikke oppleves som lilla på veggen, som mange blåfarger med litt rødt i seg ofte gjør. Den vil oppleves mer som grålig. Sammen med Perfekt Hvit på lister, dører og andre detaljer, vil den gi et tidløst uttrykk. Perfekt til et klassisk kjøkken, en luftig smal gang, eller et svalt soverom.

Tåke Fargerike vegg

Lyseblå og beige

For å understreke det tidløse uttrykket kan du kombinere Tåke med rene hvite toner og beige. En kombinasjon det er enkelt å like og som gir et rolig uttrykk. Den lyseblå tonen i Tåke kommer godt frem på veggen, og tones ned av de hvite og beige detaljene på møbler og tekstiler. 

Tåke beige