Elvesand

Elvesand

Fordypet deg i en av naturens vakreste bergfragmenter – nemlig sand. Fargen Elvesand gir deg det perfekte bakteppe for ro, hygge og hvile.

Gylden undertone

Se for deg forblåst landskap og bølger som slår inn på stranden. Sanddyner er en viktig inspirasjon for fargen Elvesand FR1940. Denne beige nyansen oppleves myk og varm, et perfekt bakteppe til alle farger.

Kombinasjonen av mørkt interiør og detaljer i sort sammen med beige nyanser er enkelt å like. Prøv deg frem med å kombinere tidløse, naturlige farger i behagelige fargetoner. Selv i stramme omgivelser vil Elvesand FR1940 oppleves lun og varm med en gylden undertone. 

Vaser og lamper fra Light&Living. Bilde på vegg fra Taberna. Woodstory Urban spisebord i gråoljet ask, og stoler fra Bolton.

Elvesand

Diskre beige

Elvesand FR1940 ble kåret til årets farge 2020, og er en lys beige tone med et gyllent slør. Beige nyanser oppleves diskre, men den varme undertonen gir rommet glød. Et lunt og trygt valg som passer perfekt til spisestue.

I dette rommet har vi malt en kontrastvegg i den dype blåfargen Bondeblå FR1915. Nyansene fra Elvesand FR1940 blir balansert med møbler og gulv lyse naturmaterialer. 

Vaser og lamper fra Light&Living. Woodstory Urban spisebord i gråoljet ask, og stoler fra Bolton. Gulv Liåsen Grå Eik.

Elvesand Bodeblå

Rene linjer

Naturmaterialer i lin og tre er viktig for å understreke en avslappet og uformell stil. De vakre sarte naturfargene fremhever de rene linjene, og kombinasjonen av matt maling og tekstiler i lin skaper en sofistikert følelse.

Prøv deg frem med å lage moodboard til ditt hjem. Et moodboard gir et visuelt uttrykk av helheten i rommet, og det kan være nyttig å ha fargepaletten til ditt hjem i vesken. Får du lyst til å kjøpe noe nytt, ser du med en gang om fargen passer inn hos deg eller ikke. 

Tips! Få hjelp og råd av en interiørkonsulent - på video. Her får du ditt eget moodboard med tips, fargepalett og informasjon du trenger til oppussingen.

Elvesand

Lun stemning

En lys beige tone med et gyllent slør er et lunt og trygt valg som passer perfekt til stue. Elvesand FR1940 har en naturlighet over seg og gir harmoniske rom det er lett å finne roen i. 

Her har vi brukt interiørartikler i samme fargefamilie, men i mørkere toner. Dette gir en trygg kombinasjon og avslappende balanse mellom fargene i rommet.

Sofa fra Hødnebø. Gulvteppe Charles fra Inhouse og bord fra Light&Living.

Elvesand stue

Mørke kontraster

Kombiner den beige nyansen med moderne og elegante detaljer i sort og gull. Elvesand FR1940 kler godt en mørk kontrast på møbler, interiør eller på vegg.

Heksetimen FR1134 er en dramatisk, mørk nyanse som oppfattes som nesten sort. Sammen med lyse beige nyanser gir den et moderne men røffere og elegant utrykk.

Gulvlist malt i Heksetimen FR1134 med Baronesse Flyt. Gulv fra Gerflor Gerbad Cordoba. Lampe og vase fra Light&Living.

Elvesand gang

Nordisk og naturlig

En lekker dus rosafarge med et hint av rustrød gir rommet et delikat og sofistikert preg i kombinasjon med Elvesand FR1940. 

Disse nyansene er enkel å kombinere med andre naturfarger og materialer. Her kombinert med Liåsen grå eikegulv og møbler i hvitoljet eik.

Gulvteppe Vista fra InHouse. Taklampe fra Light&Living. Lingardin fra Pagunette. Woodstory spisebord i hvitoljet eik. Stoler Parade Rust fra Møbelringen.

Elvesand

Sorte detaljer

Ønsker du farge på kjøkkenet med fortsatt vil beholde det klassiske? Her har vi kombinert overskap i fargen Elvesand FR1940, underskap i Kakhi FR1426 og kjøkkenøy i Svart Marmor FR1033. Tidløse, naturlige nyanser i behagelige fargetoner.

Et raffinert og spennende innspill til sandfargene, er svarte detaljer i knotter, håndtak og benkeplate. Sort i kombinasjon med sandfarger oppleves mykere og gir rommet et sofistikert klassisk uttrykk. Blir det for dristig med helsort, kan du skape et ryddig og rolig uttrykk med små detaljer i svart.

Taklamper Ellos, og lintekstil fra PT.

Elvesand kjøkken

Avslappet og uformell

Beige nyanser er enkel å kombinere med andre duse farger. Her kombinert med Bondeblå FR1915 på en kontrastvegg i stue, samt interiør i lyse nyanser. En mørk kontrastfarge kan få stuen til å føles varm og innbydende, samtidig som den balanseres med at fargene fra Elvesand FR1940 hentes opp igjen i tekstiler og interiør.

Isak sofa fra Møbelringen. Gulvteppet Charles fra Inhouse. Gul vase fra Light&Living, og messinglykt fra Broste.

Elvesand stue