Blått soverom med blå puter

Farger til soverom

Hvilken farge skal en velge til soverommet er det mange av våre kunder som undrer? De fleste har lest at en sover best i blå rom. Men stemmer dette for alle? Vi i Fargerike er opptatt av å gi alle en god og riktig søvn, så her har vi samlet noen gode tips.

Sølvgrønn

I denne stilen er vi inspirert av den patinerte franske stilen, som er romantisk, sofistikert, tilbakelent og nesten monokrom. Sølvgrønn handler om å trekke seg tilbake og få ro. Vi lever i en verden der teknologien styrer hver time av døgnet, og vi både ser og forstår hvor viktig veien tilbake til naturen er. Velg deg en dus og avslappende farge til soverommet for å finne roen.

Sølvgrønn
Sølvgrønn FR1460
Moskus 12 Svart Eik
Moskus 12 Svart Eik
Soverom sølvgrønn

Duse farger

Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge. Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom.

Blek Rose
Blek Rose FR1361
Rosa soverom

Beige soverom

Soverommet er malt i en gyllen farge mellom gul og beige, kombiner dette med lekkert mørkt treverk og brunt interiør. Denne fargen tar Afrika og savannefølelsen inn til soverommet.

Nairobi
Nairobi FR1136
Baronesse Matt
Baronesse Matt
Lys beige soverom

Lyserosa

Peon FR 1587 er en harmonisk farge som setter et romantisk preg på rommet. Pastellfarger gjenspeiler ofte en feminin og sart stil, kombiner gjerne med andre duse farger. Retroinspirerte interiørartikler i mørke bruntoner balanseres godt med duse toner.

Peon
Peon FR1587
Lyserosa soverom

Mørkeblått

Vi ser en trend med mørke vegger mot lysere gulv og møbler. Slik fremstår rommet som mykere og lettere, det løftes opp, tross den mørke fargen på veggen. Bondeblå FR1915 er en varm blåfarge som gir et lunt preg til rommet. Tilfører du detaljer i gull, og tekstiler i rosa får du en sofistikert varme. De mørke gardinene gir blending om ønskelig, mens de sarte rosa volangene demper kontrasten mellom ute og inne ved å sile lyset inn på en behagelig måte.

Bondeblå
Bondeblå FR1915
Blått soverom med panel

Puter og Interiør

Soverommet er blitt et rom vi prioriterer i større og større grad når vi innreder. Velg interiør som går i samme nyanse som veggen er malt i. Her er det en mørk og dyp blåfarge på veggen, men vi har da dratt frem lysere nyanser i blått i putene.

Blå puter

Lekent rødt

Mørke farger gir en luksusfølelse på soverommet, og tusen og én natt trekker oss mot varme rødnyanser og dynamiske og eksotiske mønstre. Dette soverommet er innredet med varme farger, et mykt teppe, og en stor sengegavl. Veggene er malt i fargen Hjerterdame FR1193, og med en herlig mønstermiks på puter, gardiner, sengeteppe og himmel, blir rommet både spennende og innbydende.

Hjerterdame
Hjerterdame FR1193
Rødt soverom med mønster

Blått panel

Veggene er malt i fargen Natthimmel FR1586, og taket har fått fargen Ren Hvit FR1050. Supplerer du med naturmaterialer understreker du roen enda mer. Blir det for romantisk og rolig, og du ønsker et lite brudd, tilfører du et varmt rødt element. Sengegavlene er trukket med tekstiler fra Clarke & Clarke fra Borge, og soverommet har fått vinylgulv som er lett å holde rent.

Ren Hvit
Ren Hvit FR1050
Natthimmel
Natthimmel FR1586
Baronesse Matt
Baronesse Matt
Soverom med blå vegg