Barnerom med rosa detaljer

Farger til barnerom

Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnerom er barnet selv med litt hjelp! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene. La barna glede seg over farger og ikke minst gi kreative løsninger liv!

Grønt

Velg en tidløs farge som barnet ditt kan like lenge og ikke bli lei av etter noen år. Duse farger gir en personlighet, men tekstiler og andre interiørartikler vil fremheves.

Stille
Stille FR1416
Barnerom i blå og grønne farger

Duse farger

Duse farger er trygge nyanser til barnerom som gir ro og varme. Skap en god atmosfære og mal i farger som stimulerer til trivsel og lek. Soft skin er en harmonisk farge hvor det er enkelt å kombinere ulike farger på interiøret.

Soft skin
Soft skin Jotun 10580
Sens 3i1 Vegg/panel/list
Sens 3i1 Vegg/panel/list
barnerom farger

Jordfarger

Trapper, sklier og huler er noe som passer perfekt for barn i alle aldere. Her er det brukt en lun jordfarge sammen med tekstiler i samme nyanser.

Kanin
Kanin FR1104
Baronesse Silke
Baronesse Silke
Barnerom med jordfarger

Rosa

Er det rosa som gjelder, da er Peon en nydelig og delikat farge. Har barnet ditt alltid drømt om himmelseng så finnes det mange kreative måter å realisere denne drømmen.

Peon
Peon FR1587
Jenterom i rosa

Beige

Tips: Du kan kombinere to farger på barnerommet, som skaper en mer leken effekt i duse kombinasjoner. Vi har også malt et morsomt mønster langs sengekanten som gjør barnerommet mer personlig. Sengen er malt i samme farge som nedre del av veggen fargen Demring.

Demring
Demring Jotun 1269
Valmuefrø
Valmuefrø Jotun 1877
barnerom beige mønster

Nøytrale farger

Ønsker du å bruke nøytrale farger til barnerommet er Prisme perfekt farge. En nydelig, greige farge med hint av grønt. I dette rommet vil interiør og tekstiler komme godt frem sammen med fargen.

Prisme
Prisme FR1353
male barnerom

Prikker

Finn et morsomt mønster som du enkelt kan male på veggen. Vi har tegnet noen fargerike prikker i et hjørne for å gjøre rommet litt mer lekent.

Farger
farger barnerom