Barnerom med rosa detaljer

Farger til barnerom

Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnets rom er barnet selv! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene. La barna glede seg over farger og ikke minst gi kreative løsninger liv!

Vi nordmenn har ofte en tendens til å innrede hele huset i en stil, og da tar vi gjerne barnerommet med i samme åndedrag. I vår identitet! Men bør ikke alle i en familie ha noe å si, i alle fall på eget rom? En kan godt tenke, ja men vi kan ikke pusse opp hvert år, barn endrer seg hele tiden. Men la barnet få velge selv, og du vil nok finne ut at det varer lenge, mye lenger enn kompromissløsninger. Og får barna velge selv, ja så må en både veilede og svelge noen kameler. 

Blåfarger

Fargen blå kan både være en stilig og klassisk farge til ungdommen i huset. For å lage en egen vri kan du skape noen kontraster med å male en mørkere blåfarge på en av veggene.

Longyearbyen
Longyearbyen FR1041
Ungdomsrom i blått

Jordfarger

Trapper, sklier og huler er noe som passer perfekt for barn i alle aldere. Her er det brukt en lun jordfarge sammen med tekstiler i samme nyanser.

Kanin
Kanin FR1104
Barnerom med jordfarger

Grønt

Velg en tidløs farge som barnet ditt kan like lenge og ikke bli lei av etter noen år. Duse farger gir en personlighet, men tekstiler og andre interiørartikler vil fremheves.

Barnerom i blå og grønne farger

Striper

Slipp løs fantasien og lag noen fargerike striper i taket. Rommet er malt i Valmuesøster som har et nydelig blå skjær over seg. Passer like godt til jente og gutt.

Valmuesøster
Valmuesøster FR1101
barnerom med striper

Jenterommet

Er det rosa som gjelder, da er Peon en nydelig og delikat farge. Har barnet ditt alltid drømt om himmelseng så finnes det mange kreative måter å realisere denne drømmen.

Peon
Peon FR1587
Jenterom i rosa