tapet blomster

Pudder

Den duse og feminine pudderfargen er tilbake i ulike kreasjoner og mønstre. Tapetene fråtser i spenstige kurver, chevron-mønstre og blomster. Vi nordmenn har blitt mer kreative når det kommer til veggdekor, hvor tapet er en viktig faktor. Nå kan du pynte veggen med utallige design og ulike materialer.

Tidløst

Den ene rosa fargen vi aldri går lei av på veggene eller tapeten! En dus tone som aldri går av moten i norske hjem. Fargen kan brukes til ulike stilretninger og kombineres med varierte interiørartikler. Vi liker veldig godt å dra gulldetaljer til denne tapeten.
rosa tapet

Geometriske mønstre

Tapeten kan fortsatt være elegant og moderne med rosa kontraster som blandes i geometriske mønstre. Vi ser stadig en økende trend av ulike formasjoner i forskjellige fargenyanser. Formene går inn i hverandre og skaper en dekorativ konstruksjon En leken måte å skape et unikt rom.
rosa tapet

Rosa

Ta mønstre fra naturen inn på veggene med en nydelig dus rosafarge som lyser opp rommet. Bruk nøytrale farger på sengetøy og annet interiør som skaper en naturlig ro til soverommet.
rosa tapet

Blomster

Vi blir aldri lei av blomstertapet i ulike farger og kreasjoner. Denne tapeten er et stort veggpanel som blir et kunstnerisk blikkfang på veggen. De duse fargene gjør at motivet balanseres med resten av detaljene i rommet.
Tapet
blomstertapet