gulv til stue

Gulvunderlag

Du skal gå mange kilometer på gulvet hjemme i løpet av et liv. Derfor er det viktig med gode kvalitetsprodukter. Og én av hemmelighetene bak den gode gulvfølelsen er riktig gulvunderlag.

Hvilket type gulvunderlag?

Et godt gulvunderlag demper lydene av trinn, er lydisolerende mellom etasjer og forhindrer knirk og fuktskader. Med et riktig underlag til gulv får du også et varmere og mer komfortabelt gulv å gå på.

Det viktigste er kanskje å tenke over hva slags rom du skal legge gulv i, og hvilke rom som er under det nye gulvet. Hvis den nye loftstuen skal brukes av ungdommer til å se filmer og fotballkamper, vil det for eksempel være lurt å bruke gulvunderlaget UltraPro Silent. Det tar bort hele 30 prosent av trinnlyden, og er et av markedets beste på lydisolering.

laminatgulv

Ultrapro Basic

Basic er en god allrounder. Det har gode trinnlydsdempende egenskaper, gir en god utjevning av underlaget, i tillegg til å være mange hakk opp fra vanlig ullpapp og underlagsskum. Finnes med og uten fuktsperre.

gulvtyper

UltraPro Silent

Vår favoritt av gulvunderlag, spesiallaget for å redusere trinn- og trommelyd. Trommelyd er lyden i eget rom, mens trinnlyd er den lyden som går mellom etasjer. Silent er et av markedets beste på lydisolering. Finnes med og uten fuktsperre. 

gulv stue

UltraPro Klikkvinyl

Et spesialunderlag for klikkvinyl uten integrert underlag. Ordinære gulvunderlag blir for myke og ødelegger låsene på de tynne klikkvinylplatene. Med dette som underlag til vinylgulv får du et veldig tynt gulvunderlag med høy trykkfasthet og antislip overflate. 

parkettgulv