Årets Farger 2020 Elvesand

Fargerike <3 Møbelringen

Fargerike har gleden av å starte et samarbeid med Møbelringen. Nå kan du se Årets Farge 2020 Elvesand i alle Fargerike og Møbelringen sine butikker over hele landet. Nå får du inspirasjon på både møbler og fargekombinasjoner sammen.

Elvesand

Vi har kombinert den lekre fargen Elvesand som er Årets Farge 2020 med møbler fra Møbelringen. I dette bildet ser du den nydelige North 6814 Lofoten Kontinentalseng som er en seng i luksusklassen hos Møbelringen. Når du har valgt en lys farge på veggen er det lekkert med en mørkt og rustikt gulv som gir en varme til soverommet.

Kombinasjoner

Fargen Elvesand er enkel å kombinere med flere ulike nyanser. Her har vi valgt en mørkere brunfarge på sofaen som fremheves av den lyse tonen på veggen. Sofaen Hødnebø Lillesand er allerede en av årets favoritter fra Møbelringen. Det er alltid lekkert med noen enkle sofabord som kan kombineres sammen, de er også fra Hødnebø - Hille Settbord.
Fargekombinasjoner
Årets Farge 2020 Elvesand Møbelringen

Tekstiler

Bruk gjerne tekstiler eller sengetøy som er i samme fargenyanser som veggfargen. Her har vi tatt utgangspunkt i veggfargen Elvesand og balansert det med noen lysere farger på sengetøyet.
Årets Farge 2020 Elvesand

Interiør

Ta igjen ulike farger du har i rommet og bruk det videre på interiørartikkelen. Dette gir en tydelig rød tråd i rommet og fargene flyter bedre i hverandre. Bruk gjerne noen grønne planter som trekker naturen inn i soverommet. Alle interiørartiklene finner du hos Møbelringen. Her har vi brukt Nova telysholder fra Hødnebø, som finnes i flere farger.
Årets Farge Elvesand Møbelringen

Sengegavl

Husk at sengen også er et flott element på soverommet, vi har valgt en dyp blåfarge som går godt med fargen på veggen. Har du lyst til å fremheve sengen kan du ha en sengegavl som gjøre det litt mer luksuriøst. Dette kan kjøpes eller lages selv.
Lag din egen sengegavl
Årets Farge 2020 Elvesand

Gulv

Dette lekre parkettgulvet har klassiske 1-stavs gulvbord med moderne innfarginger. Det gir en lun og varm stemning til rommet. Dette er også gulvet som er brukt på Skal vi danse.
Årets Farge 2020 gulv

Myriade

En elegant farge som gjør rommet lunt, kombiner fargen med gulldetaljer eller mørke rødbrune nyanser.
Årets Farge 2020 Myriade Møbelringen