Årets Farge 2023 tapet

Tapet til Årets Farge 2023

Som inspirasjon til de nye fargene har vi plukket ut noen tapeter som matcher. La deg inspirere av vakre tapeter fra Storeys.

Årets Farge 2023

Høsten 2022 lanserte vi Årets Farge 2023. Denne gangen valgte vi oss ut vakre Oseandrøm, sammen med en rekke nye farger. Til denne sjøgrønne fargepaletten ønsker vi å inspirere deg til å velge tapet i kombinasjon med fargene, for å skape et personlig og helhetlig utrykk i ditt hjem. Bli kjent med spesielt utvalgte nyheter i kolleksjonene Cascading Gardens, Nara, Tahiti samt Riviera Maison fra Wall Concept hos Storeys.

Oseandrøm Årets farge 2023

Tapet med landskap

Drømmende og eventyrlig landskap har fasinert oss mennesker i alle tider. Fjellformasjoner som så vidt vises i den lyse turkise vanndampen, gir det hele et mystisk preg. Hent farger fra tapeten, og ta de igjen på andre vegger eller detaljer. Perfekt til denne tapeten er nyheten Tidevann og Årets Farge 2023 - Oseandrøm.

Cascading gardens 99359

Geometriske overflater

De vakre repetive mønstrene har vært en følgesvenn for oss i alle tider. Som utgangspunkt i naturens egne geometriske former spinner vi videre med nye teknologiske muligheter. Satt sammen får vi en ny verden av muligheter. Denne tapeten fra kolleksjonen Nara, passer utmerket i kombinasjon med Kildevann og Vannboble.

nara 38748-4