Tapet Årets Farge 2024 Boråstapeter

Tapet til Årets Farge 2024

Disse tapetene byr på eleganse og symmetri. Enkelt, men også utsmykket. Perfekt i kombinasjon til fargepaletten Årets Farge 2024.

Swedish Grace

Vi er glade for å introdusere Swedish Grace fra Boråstapeter, en unik tapetkolleksjon som vil være eksklusivt tilgjengelig hos våre butikker i Norge.

Denne boken tar deg med på en spennende reise inn i svenske designtradisjoner, perfekt i kombinasjon med fargepaletten til Årets Farge 2024

Swedish Grace

Brune tapettrender

Disse tapetene byr på eleganse og symmetri. Enkelt, men også utsmykket. En hyllest til det sprudlende 1920-tallet og stilen som satte svensk design på verdenskartet. 

Her ser du Elsie limtrykt med dempet, mørkebrun bunn som går ton-i-ton med det geometriske mønsteret. Øverst slynger blomsterrankene seg i skimrende gull. En palett som føles like moderne i dag. Uttrykket er typisk for 1920-tallet og hentet fra Boråstapeter sitt historiske arkiv. Perfekt i kombinasjon med Yndig Te FR2403.

Swedish Grace brun tapet

Dempede farger

Et vakkert, stilisert landskap med ville planter og dyr – nesten som en fortelling på veggen. Tapetet Diana er designet av Amanda Nordblad og trykt med dyptrykk, som gir en fantastisk detaljrikdom. Her ser du mønsteret i naturalistiske, dempede farger som olivengrønt, terrakotta, beige og grått på varm kremhvit bunn.

Swedish Grace Boråstapeter Årets Farge 2024

Klassiske tapeter

Ginkgoblad, antikke buer, stiliserte landskap og slyngende blomster – hverdagsvakre tapeter som er like fine i eldre hus eller leiligheter som i en nybygd bolig. Alt i en behagelig dempet fargepalett.

Signe er et klassisk trellistapet med myke, diagonale linjer og en søt liten fantasiblomst. Mønsteret er typisk for stilen Swedish Grace, og tapetet er helt riktig fra 1920-tallet. Denne tapeten fins i tre ulike farger, som alle passer perfekt til Årets Farge 2024-paletten. 

Swedish Grace Boråstapeter Årets Farge 2024

Rene linjer

Kolleksjonen Swedish Grace er eksklusiv for Fargerike på det norske markedet. I våre butikker finner du tapetbok hvor du kan se alle tapetene med prøver og kan matche de selv opp mot farger du ønsker. Tapetene er også tilgjengelig på fargerike.no. 

Her ser du mønsteret Mimi i en varm, sandbeige fargeskala med innslag av aprikos og rosa. Tapetets rene linjer og milde fargekombinasjon ton-i-ton gir mønsteret et moderne uttrykk. Perfekt i kombinasjon med Varm Rust FR 2404 og Rispapir FR2401.

Swedish Grace tapet

Årets Farge 2024

Et luftig, elegant mønster som oser både Art Nouveau og Swedish Grace. Tapetet limtrykkes på tradisjonelt vis, noe som gir overflaten et litt pudrete, levende uttrykk. Her ser du tapetet Valborg med blekgule blomster, kremhvite buketter og grågrønne blad mot en mildt himmelblå bakgrunn. Perfekt i kombinasjon med Årets Farge 2024 Ønsketegn FR2406

Swedish Grace Boråstapeter Årets Farge 2024