Årets Farge 2024

Beundret mystikk

Elegant og voksent med brune toner på veggene. Fargepaletten til Årets Farge 2024 er perfekt til å skape en gåtefull stemning i ditt hjem.  Bli inspirert til å skape stilen vi kaller "beundret mystikk" i ditt hjem.

Foto: Per Erik Jæger
Styling: Siv Brenne

Komfort i eget hjem

Denne sofistikerte stilen har vi valgt å kalle beundret mystikk. En elegant stil som minner oss om en videreutvikling og mer voksen versjon av hotellstilen. Den er delikat og til tider litt overpolert og glatt. Samtidig som de brune tonene til Årets Farge 2024 gir rommene og veggene en egen komfort.

På bildet: Malt vegg og bord i Ønsketegn FR2406. Grå lampe og hvit vase fra Light & Living.

Gang Årets Farge 2024

Brunt og rosa

De nye fargene i fargekartet til Årets Farge 2024 er nyanser av brunt som skjuler en rødlig undertone. Kombiner den derfor med alle rødlige toner, fra lilla til rosa, og dype rødtoner som sammen vil gløde. Den rosa trenden trenger ikke være sukkersøt, den kan også være voksen og elegant. 

Se hele fargekartet til Årets Farge 2024.

På bildet: Vegg malt i Ønsketegn FR2406​. Speil malt i Fiol FR1422. Teppe Charles Oker fra Inhouse​. Hvit stol Jakobsdals​. Plane Wool putetrekk​ fra Pagunette.

Årets Farge 2024 Stue

Varme farger

Det mystiske trenger ikke bare by på mørke farger. Til Årets Farge 2024 har vi også lansert flere mykere brunfarger. Lukk øynene og se for deg enten karameller som lages eller et kryddermarked i Østen. De delikate fargenyhetene i brunt byr på mystikk og varme omgivelser. 

Se alle de nye brunfargene her, og finn din nye favoritt. 

På bildet: Farge vegg Karamellduft FR2402. Farge tak og vindu Perfekt hvit FR1400. Sittebenk trukket med i bambus, beiset med Osmo 3115 Lys Grå dekorvoks. Puter fra Norvigroup, Pagunette og Jaokobsdals.​ Gardin Cristo. Alt hos Fargerike.  ​​

Årets Farge 2024 spisestue

Mørke detaljer

Det mystiske trenger ikke bare by på mørke farger. Til Årets Farge 2024 har vi også lansert flere mykere brunfarger. Denne spisestuen er malt i fargenyheten Karamellduft. Perfekt som en bakgrunn til juveltoner eller i et rom med svarte detaljer på interiør. Sammen skapes en helhet som minner oss om herlige dufter som pirrer. 

På bildet: Vegg malt i Baronesse Fløyel i fargen Karamellduft FR2602. 

Årets Farge 2024 Spisestue

Naturlig eleganse

Uansett hvor du bestemmer deg for å bruke disse brunfargene, vil de skape en atmosfære av komfort og eleganse. Dyp mystisk brun sammen med rustfarger gjør seg godt i kombinasjon med materialer fra naturen. Med denne fargepaletten kan du skape en rustikk og moderne følelse. Gi deg selv lov til å utforske og være kreativ med disse nydelige fargene, og se hvordan de kan forvandle ditt hjem til et sted du elsker å være.

På bildet: Benk er trukket med spiletapet i bambus, beiset med Osmo 3115 Lys Grå dekorvoks. Puter fra Norvigroup, Pagunette og Jaokobsdals.​ 

Årets Farge 2024 spisestue

Klassisk og moderne

Ved å balansere brune og burgunderfarger riktig, kan du skape et elegant og innbydende interiør med en varm og rik atmosfære. Sammen utgjør disse fargene et vakkert fargepar som kan passe inn i en rekke interiørstiler, fra klassisk til moderne.

På bildet: Farge på vegg Gåtefull FR2405​. Farge på vegg bak Karamellduft FR2402. Skrivebord malt i Diva FR1195. Gulvteppe Paros Rust fra Inhouse.

Årets Farge 2024 Beundret Mystikk

Gåtefull stemning

En mystisk farge er en nyanse som fremkaller nysgjerrighet og undring. Med den kan du skape en stil som er dunkel og utfordrende å definere, som en personlig hemmelighet. Gi rom for tolkning og fantasi, en atmosfære av mysterium og spenning. Fargepaletten til Årets Farge 2024 er perfekt til å skape en gåtefull stemning i ditt hjem. 

På bildet: Malt vegg Gåtefull FR2405. Malt skrivebord Diva FR 1195​.

Årets Farge 2024 kontor