Årets farge 2022

Leve - Vågalt og livlig

Årets farge 2022 er Stråleblink FR2272. En hyllest til det vakre, livgivende lyset som får oss til å virkelig leve. Sammen med den energiske gule fargen har vi valgt ut tilhørende nyanser som skaper en vågal og livlig stil.

Stråleblink FR2272

Lekenheten var det første som forsvant i tidsklemma – før verden plutselig stoppet opp. Det var nesten som tiden fikk en annen lyd enn bare tikk takk, tikk takk.

Var det stillheten vi hørte? Endelig kunne vi bremse litt, utforske nye muligheter, dyrke oss selv og finne ut hvem vi var. Barnet og lekenheten ble hentet fram i oss – til et nytt landskap i strålende solskinn.

Vegg Stråleblink FR2272. Lampefot og skjellvase sprayet med Montana S 3000 Red. Taklampe, skjenk, sofa- og lampebord fra Light & Living.

Vågal livlig Årets farge 2022

Lekne kontrastfarger

Våg å være vågal og livlig i interiøret. Den gule fargen skaper et lunt bakteppe og gir rom til å bringe inn lekne farger på tekstiler og interiør. Myk opp rommet med velur og varme farger på puter, pledd og tepper.

Der solstrålene tvinger seg gjennom tett løvskog, eller blågrått skylag, finner vi Årets Farge 2022, Stråleblink FR2272. En varm gulfarge som åpner opp rom og sikrer eleganse. Fargen er både klassisk og moderne i kombinasjon med ulike materialer.

Vågal Årets farge 2022

Energisk gul

Med den vågale og livlige stilretning prøver vi å ta i bruk lekne kontrastfarger, morsomme detaljer interiøret og naturlige materialer i tre. Skap et mood board med elementer du ønsker å få med i rommet. Dette kan hjelpe deg med å finne en klar visuell retning for stemningen i interiør. Velg og vrak i dempede grågule nyanser, til sarte lysegule, over i kulørsterk gul som tilfører masse energi.

Vågal årets farge 2022

Matte overflater

En kvikk og klar gul farge tilfører en egen livlighet til rommet. Gullgul FR2271 er perfekt til kreativitet, og utadvendte rom. Med lekre, matte veggflater og noen blanke elementer, har rommet fortsatt glamouren og skjønnheten i seg. Bare mer lavmælt. Mer oss.

Prøv vår Baronesse Matt for perfekte matte overflater. Den gir ingen gjenskinn, er slitesterk, gir en myk og eksklusiv atmosfære. 

Vegg malt i Gullgul FR2271.

Vågal årets farge 2022