Årets farge 2022

Leve - Ekte og landlig

Årets farge 2022 er Stråleblink FR2272. En hyllest til det vakre, livgivende lyset som får oss til å virkelig leve. Sammen med den energiske gule fargen har vi valgt ut tilhørende gule nyanser som sammen skaper er rolig, ekte og landlig atmosfære.

Landlig idyll

Solens stråler fenger oss. Det varme lyset gir kraft til alt som vokser og i det gylne solskinnet åpner nye muligheter. Vi kjenner varmen fra menneskene rundt oss og forstår viktigheten av å se, bli sett og å høre til.

Akkurat som lyset skaper gjenskinn, er speiling i andre menneskers sjel like viktig som solens kraft. Slik kan vi vokse og sammen skape den nye tiden.

Vegg Vårtegn FR2276, skap og kjøkkenøy Engblomst FR2274, innside skap 1001 Natt FR2166. Gulv Saga Exclusive Parkett Pearl Oak. Lamper, barkrakk, hvit mugge og boller fra Light & Living. Gardin Bridgewater 3617 Leaf 662 fra Prestigious Textiles. Alle kurver fra Savannen.no

Landlig årets farge 2022

Dus gulfarge

Visste du at gult har en appetittvekkende effekt? Gul er en utadvendt farge, den gir energi og får oss i godt humør. Kombiner gjerne med detaljer i tre, svart og brunt, som gir rom karakter og ro. Varme gule toner kan fint brukes på store flater uten at det blir for intens. Har du møbler du ønsker å male, kan du la de skinne ekstra ved å velge en ulik nyanse fra vegg til møbel i gult. 

Vegg Vårtegn FR2276, skap og kjøkkenøy Engblomst FR2274.

Landlig årets farge 2022

Gult kjøkken

I rom med høyt aktivitetsnivå som kjøkken, passer det perfekt med utadvendte og glade nyanser i gult. Kjøkkenet er et rom for sosialt samvær og hyggelige stunder sammen med god mat. Gult er en glad og energisk farge som gir oss en energiboost.  

Velg støvete og dypere nyanser av gult, som holder seg trendmessig godt år etter år. Disse nyansene passer både til eldre, rustikke kjøkken, men også til de mer minimalistiske nyere kjøkken. 

Vegg Vårtegn FR2276. Skap og kjøkkenøy Engblomst FR2274.

Landlig årets farge 2022