Årets Farge 2020

Varm vidde

Den norske vidden er vår ørken. Det rustikke og uendelige landskapet over tregrensen med fantastiske fargekombinasjoner. Elver, som er skåret dypt ned og deler landskapet, fremhver stein og sand. Vi inspireres av vakker håndverkstradisjon fra vev, åklær og treskjæring. Her finnes vår kulturarv, klar til å videreformidles i farger, former og taktile overflater.

Fargepalett

Fargene er enkle og rå, det røde flyter over i det orange og brente. Kombiner fargene med alt fra naturen rundt oss, enten det er i form av inspirasjons fra mat, materialer eller bare rett og slett for sinnet vårt. Bruk røffe mønstre på puter eller en stråtapet på veggen for en rustikk tilnærming.
Årets Farge 2020

Uterom

Uterommet kommer mer i fokus, her kan du leve med naturen hele året. Skap ditt eget fristed med varme farger og tekstiler i tradisjonsbundne mønstre. Finn frem gamle møbler som har en verdig for deg. Her kan du sitte lange høstkvelder med er varm pledd og nyte roen i naturen.
Årets Farge 2020 Magi uterom

Magi

Engelsk rødfarge med et hint av det brune, gir fargen karakter og varme. Dens intensitet og glød er virkelig magisk! Kombiner med lyse nyanser på interiøret.
Årets Farge 2020 Magi

Gang

Her har vi kombinert fargen Magi med naturlige elementer som stråtapet på veggen. Mønstrene i putene er tradisjonelle og bærer på en historie. ( døren solbærtoddy, vegg sandsten )
Årets Farge 2020

Tekstiler

Vi inspireres av vakker håndverkstradisjon, bruk tekstiler som har en historie. Denne lekre puten henter igjen den sterke rødfargen Magi, men drar også frem det rå og naturlige fra håndverket i tekstilen.
Årets Farge 2020 stråtapet

Naturlig Hvit

En delikat kulør, nesten som en gammel god venn. Dens duse utsende gir en vakker og balansert nyanse på veggen. I dette rommet finner du ro og avslappende stemning.
Årets Farge 2020 Naturlig Hvit