Essential er et godt valg av klikkvinyl når komfort, fuktmotstand, slitestyrke og lydisolasjon er viktig. Enkelt å installere og autentisk design med en finish som holder gulvet like fint over lang tid. Velg mellom 5 ulike design som passer inn i flere rom.

Varenummer
501638
Farge
Essential Oak Light
Bredde
225 mm
Lengde
1210 mm
Bruksklasse
Offentlig miljø 32
Fargetone
Grå
Klikksystem
Droplock 100TM
Stav
1-stav
Trinnlyd
18 dB
Tykkelse
4,8 mm
Undervarme
Ja
Fas
V-fas på alle sider
Garanti
15 år
Slitesjikt
0,3 mm
Antall m2 pr pakke
2,18
Har underlag
Ja

Fikk du svar på det du lurte på?

Egenskaper

I motsetning til mange andre gulv tåler klikkvinyl mye fuktighet og er derfor lett å holde rent, spesielt på områder med mye trafikk. Essential leveres med integrert underlag som effektivt ytterligere demper lydstøy og korrigerer for mindre ujevnheter i undergulvet. Enkelt å installere og autentisk design med en finish som er lett å bevare – lenge. Klikkløsningen gjør gulvet raskt og enkelt å montere.

Kvalitet

Klikkvinyl består av flere sjikt der toppen er et gjennomsiktig beskyttende lag mot riper, flekker og slitasje, og under ligger selve dekoren. I bunnen ligger stabiliserende og slagfaste sjikt som sørger for at gulvet ligger stabilt og tåler mye. Klikkvinyl er også mykere å gå på enn laminat og egner seg meget bra på gulvvarme. Et gult som tåler mye trafikk og fuktighet, som er perfekt gulv til kjøkken, gang og andre oppholdsrom med mye slitasje.

Andre har også sett på

Våre anbefalinger for deg