Male gamle hagemøbler

Vi viser deg hvordan du maler gamle hagemøbler og gir de ett nytt liv. Mal i knallfarger som popper mot det grønne. Med en orange stol er det alltid sol!

Vi har gått for ekstremutgaven av farge glede og malt sittegruppen med de fire sterke fargene i fargekartet Ny Norsk Flora: Nellik FR1315, Poppy FR1148, Potentilla FR1319 og Syrin FR1326. Til hverdags står stolene spredt rundt i hagen som små smykker, og når det kommer gjester samles stolene rundt bordet for en fargerik fest!

Slik gjør du det 

1. Vask stolen med Kraftvask. Det fjerner fett og gjør at grunningen fester seg bedre. La trevirket bli helt tørt før du maler.

2. Bruk pussepapir for å fjerne løs maling og lakk rester. Puss vekk eventuelle tresplinter og jevn ut småskader/slitasje.

3. Mal stolen med to strøk utendørsmaling. Vi anbefaler å ikke male undersiden av stolene og bordet. Da får treverket puste bedre, og malingen holder lenger.

 

La hagmøblene dine få en wow-effekt, enten det er i hagen eller på terrassen. Om du ikke ønsker å male alt i knalle farger, så kan du male en liten krakk, en benk, eller en blomsterkasse. Noen fargeklatter her og der vil friske det hele opp.